POZNATI O HALLOWEENU Žanamari otkrila kad bi se pristala maskirati, Sementa priznala: Izrađivala sam gluposti

Foto: Instagram

Dok je jednima to prilika za kostimiranje u najstrašnijeg zlikovca, drugi zdušno odbijaju bilo kakvu vrstu obilježavanja Noći vještica. Halloween, koji se slavi 31. listopada, godinama već intrigira i dijeli domaću javnost. Brojni vjernici ga smatraju poganskim blagdanom koji je izravno suprotstavljen katoličkom blagdanu Svih svetih dok drugi pak u istom vide samo priliku za dobrom zabavnom i mogućnost da na jednu večer postanu netko sasvim drugi. Kako na obilježavanje Noći vještica gledaju imena s domaće javne scene, saznali smo od HRT-ovke Uršule Tolj, voditeljice Mirne Maras Batinić, pjevačica Pamele Ramljak i Žanamari Perčić te glumice i pjevačice Semente Rajhard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)

˝Dobro ste me sjetili, moram pripremiti slatkiše za neke nove klince˝, odmah nam je na početku rekla televizijska voditeljica i urednica Uršula Tolj kada smo ju upitali slavi li Noć vještica. ˝Nemam neku naviku, ali nemam ni ništa protiv! Znali smo kad su djeca bila manja izdubiti bundevu, malo ukrasiti stan, djeca su se tada i maskirala i išla po susjedstvu, ali sada to više ne radimo. Neki party s temom Halloweena? Zašto ne˝, rekla nam je simpatična 48-godišnjakinja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Pjevačica Pamela Ramljak kratko nam je rekla kako se u njezinom domu ne obilježava Noć vještica, a isto se ove godine neće slaviti ni kod voditeljice Mirne Maras Batinić. ˝Voljela bih reći da obilježavamo, ali ne… Posebno ove godine jer smo svi bolesni˝, kazala nam je Mirna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

O proslavi najstrašnije noći u godini razgovarali smo i s pjevačicom Žanamari Perčić koja nam je otkrila kako na taj datum sa suprugom Marijem Perčićem odlazi na romantični vikend u omiljeni im hotel Hilton Imperial u Dubrovniku. ˝Nisam nešto luda za obilježavanjem bilo kakvih takvih tradicija ili proslava. Djeca to vole pa malenoj uvijek uzmem neki ludi kostim da se zabavi, ali ga onda ona nosi po kući kad god joj dođe. Ne nužno na taj dan˝, pojasnila nam je ponosna mama šestogodišnje Gabrijele. Na pitanje bi li i sama odjenula kostim, Žanamari nam je iskreno priznala kako bi to došlo u obzir u slučaju poslovnog projekta.

Ništa više zainteresirana za slavljenje Halloweena nije ni glumica i pjevačica Sementa Rajhard. Kako nam je pojasnila, nikad na to nije gledala kao na slavlje već izliku za još jedan izlazak u tjednu tijekom srednjoškolskih dana. ˝Ne znam zašto, ali jako volimo amerikanizaciju u svemu pa sam i sama nekoć izrađivala i bundeve i svakojake gluposti poput maskica. Međutim, priznajem da me to danas više ne privlači toliko, niti imam vremena o tome razmišljati˝, rekla nam je te pojasnila što općenito misli o obilježavanju Noći vještica.

˝Fora je izlika za tematske partyje s ekipom. Mislim da nije po kršćanskim mjerilima ako se ide u neku mračnu stranu priče bez granica. Ali ako je riječ o partyju i druženju pod temom ˝Noć vještica˝ kao što je i maskenbal, onda mi sve skupa ne predstavlja veliku priču. Mislim da Stelli nećemo pokazati preveliku zainteresiranost prema toj temi osim objašnjenja da je to izmišljotina koja može proći mimo nas dok ne odraste i ne shvati i sama˝, zaključila je glumica koja ima jednoipolgodišnju kćerkicu Stellu.

 


Komentari