POZNATI NA POLJUDU: Lile izbacila grudi, Alex ‘selfira’ s Mišom, Milanović izgrlio Bobana

Foto: Instagram

Hrvatska nogometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića od 15 sati na Poljudu igra odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za SP 2022. Vatrenima samo pobjeda donosi izravni plasman u Katar.

Mnoge poznate ličnosti stigle su na utakmicu kako bi iz prvih redova u svečanoj loži na Poljudu navijali za naše igrače koji će ostaviti srce na terenu kako bi odnijeli pobjedu.

Među njima su se našle mnoge poznate ličnosti: glazbenik Mišo Kovač, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, pjevačica Lidija Bačić, manekenka Paula Puškaš

Političari su također vjerno pratili utakmicu: Zoran Milanović, ministar Josip Aladrović, saborski zastupnik Marin Miletić, savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Madžar.

Neki od njih su odmah podijelili na društvenim mrežama prve fotografije s neizvjesne utakmice.

Foto: Instagram

S legendarnim pjevačem Mišom Kovačem pozirala je modna dizajnerica i nagrađivana hrvatska poduzetnica novije generacije, Aleksandra Dojčinović. Dizajnerica se pohvalila na Instagram storyjju kako prati utakmicu u prvim redovima s glazbenikom.

Foto: Sanjin Strukic/ Pixsell

U prvim redovima se pojavio i aktualni predsjednik Zoran Milanović koji je pri dolasku izgrlio bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana koji je također došao navijati za Vatrene.

Foto: Sanjin Strukic/ Pixsell

Josip Aladrović, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike cijelu ne odvaja se od mobitela s kojim vjerno snima utakmicu.

Pjevačica Lidija Bačić koju mnogi nazivaju od milja Lile svoju potporu našoj reprezentaciji iskazala je na društvenim mrežama.

“Idemo po pobjedu na Poljudu”, napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u seksipilnom izdanju, a obožavatelji su joj odmah uputili pohvale na račun izgleda.

Foto: Instagram

Na Poljud je stigla i Paula Puškaš, traženo lice na našoj modnoj sceni. Bodrila je Vatrene u društvu prijateljice te podijelila fotografije na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

Saborski zastupnik Mosta i kontroverzni vjeroučitelj iz Rijeke, Marin Miletić posvetio je našim igračima riječi podrške na svom Instagram profilu.

“Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati. Hrvatska, ljubavi naša”, napisao je ispod fotografije na kojoj srdačno navija za pobjedu.


Komentari