POZNATI HRVATI JOŠ JEDNOM POKAZALI VELIKO SRCE: Mešin i Bitorajac razveselili bolesnu djecu u Klaićevoj

FOTO: Borna Filic/PIXSELL

Djecu su razveselili košarkaši KK Cedevita i poznati glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac koji su im u posjet u bolnicu stigli s prigodnim poklonima.
Inina donacija u iznosu od 86.000 kuna koju je prim. Nedi Striber dr. med., zamjenici ravnatelja Klinike, uručio Niko Dalić, član Uprave Ine, omogućit će Zavodu za onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb nabavku aparata „Sahara“ za potrebe transplantacije autolognih perifernih hematopoetskih matičnih stanica kod pacijenata.

Djecu su razveselili i košarkaši KK Cedevita i poznati glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac koji su im u posjet u bolnicu stigli s prigodnim poklonima, piše 24sata.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Klinika za dječje bolesti Zagreb (popularno zvana “Dječja bolnica” ili “Klaićeva”) po svojem je ustroju i ulozi središnja i jedinstvena ustanova za zdravstvenu skrb za djecu i adolescente u Hrvatskoj. “Klaićeva” je ujedno i najveća dječja bolnička ustanova u Hrvatskoj. U godini se u bolnici hospitalizira više od 11.500 bolesnika i obavi više od milijun medicinskih postupaka, a kroz ambulante poliklinike godišnje prođe 230.000 bolesnika[/box]

“Zahvaljujemo Ini što nas je i ove godine, kao što to tradicionalno čini, popratila u svom humanitarnom djelovanju. Ovom vrijednom donacijom i kupnjom aparata „Sahara“ poboljšat će se uvjeti i kvaliteta transplantacije matičnih stanica, čime ćemo, uvjerena sam, postizati još bolje rezultate i pospješiti liječenje naših najtežih, malih bolesnika”, izjavila je prim. Neda Striber dr. med.

 

Komentari

Komentari

loading...