Poznata zagrebačka influencerica podijelila sretnu vijest: ‘Mama i tata se vole najviše na svijetu‘

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih influencerica iz Zagreba, Paula Sikirić je sa svom Instagram profilu s pratiteljima podijelila sretnu vijest. Naime, bivša radijska voditeljica na Extra FM-u i njezin zaručnik čekaju prvo dijete.

“Što da ti kažem maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole“, napisala je Paula uz fotografiju na kojoj pozira zajedno sa zaručnikom čije je lice skrivenom snimkom ultrazvuka i njihovim kućnim ljubimcima.

“Čekaju te već dva luda četveronožna brata. Tetke, ujaci, dida i dupla baka. Život si nam već sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo kada pričati budeš znao”, dodala je Sikirić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli #ŠIKSIK (@paulasik)

Paula je otkrila i da je trudna već 14 tjedana, te da beba stiže početkom ljeta. Influencerica se zaručila u kolovozu prošle godina, na iznenađenje svih. Naime zaruke su pale nakon samo tri mjeseca veze, a Paula i dalje uspješno skriva identitet svog zaručnika na društvenim mrežama.

“Rekla sam da njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam da čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu!”, napisala je povodom zaruka prošle godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli #ŠIKSIK (@paulasik)


Komentari