Poznata zagrebačka glumica preko Facebooka traži posao: ‘Postoje bolji i gori periodi’

Foto: Instagram

Zagrebačka glumica Natalija Đorđević odlučila je zamoliti za pomoć svoje pratitelje na Facebooku. 44-godišnja glumica na svom je Facebook profilu objavila da traži posao, piše Večernji.

“Oglas – Ako me netko treba u kakvom projektu bila bih zahvalna / glumim, sviram klavir, govorim engleski i francuski , snalazim se u vođenju emisija, snimala , sinkronizirala crtiće – hvala! a brzo učim ako treba kakva druga vještina” napisala je Natalija. Njezin oglas u kratkom roku izazvao je pozornost njezinih pratitelja, a u komentarima se javio i jedan muškarac koji je kratko komentirao ‘skoro pa ste svestrana’. Glumica mu je ubrzo i odgovorila istaknuvši kako joj trenutno nije lako.

“Nije mi bilo lako ovo napisati pa bih bila stvarno zahvalna da mi se jave samo oni koji mi mogu nešto pomoći” uzvratila je Đorđević koja je inače kći uglednog psihijatra Veljka Đorđevića. U glumačkom ansamblu kazališta “Gavella” Natalija je od 2014. godine, a što se dogodilo s tim angažmanom za sada nije poznato. Osim u kazališti brojne je uloge ostvarila i na televiziji te na filmu.

“Nitko od nas nije postao glumac da bi se obogatio. Ja sam sretna što imam plaću i što sam zaposlena u Gavelli. Postoje bolji i gori periodi – kad čovjek ima više ili manje honorarnih poslova”, izjavila je glumica u intervjuu za Večernji list u ožujku prošle godine.


Komentari