Poznata voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska’ očekuje prinovu: ‘Vijest nas je iznenadila’

majaciglenecki/Instagram

HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki, poznato lice emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, obznanila je da je trudna i da sa suprugom Bojanom čeka drugu bebu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako je ispričala, završila je prvo tromjesečje, a njezin dvogodišnji sinčić Luka uskoro će dobiti malo pojačanje. Dodaje kako je opuštena, ali i da ju je ova vijest iznenadila.

‘Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat’, rekla je Maja, koja još ne zna kojeg je spola beba koja će im se pridružiti za otprilike pola godine.

 

 

View this post on Instagram

 

Start vikenda u odličnom društvu 😎 Čekamo vas na HTV1 💗

A post shared by Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) on

‘Znate kako se kaže, bitno da je živo i zdravo, sve ostalo su slatke brige. U trudnoći je teško išta planirati. Nadam se da ću se dobro osjećati i da ću moći raditi što duže. Ista je stvar i s povratkom na posao, sve ovisi o situaciji. Idem korak po korak’, odala je dojam smirene trudnice. Kako je već upoznata s cijelim procesom, otkriČla je da posebnih priprema nema. Osim toga, osjeća se odlično i nema mučnine, zbog čega još više može uživati u ovoj avanturi.

Maja je inače jednom prilikom za Story otkrila da joj u usklađivanju majčinskih i poslovnih obaveza uvelike pomaže obitelj. ‘Zahvaljujući suprugu, bakama i djedovima, sve je lakše, čak i kada je raspored kaotičan. Vese­lim se trenutku kad će kaos zamijeniti rutina’, ispričala nam je tada Maja, kojoj će se uskoro pridružiti još jedan član obitelji.

Komentari