POZNATA PJEVAČICA BACILA OKO NA ŠEFA MOST-a: ‘Jako mi se sviđa Božo Petrov’ (FOTO)

Slavko Midzor/PIXSELL

Pjevačica, voditeljica i studentica nedavno je okončala vezu, a tvrdi kako joj se jako sviđa Božo Petrov i njegov način rada.

Iako je u nekoliko navrata tvrdila kako neće davati izjave za medije, Vlatka Pokos ipak se oglasila, a imala je štošta i za reći. Studentica turističkog menadžmenta osvrnula se na trenutnu situaciju na političkoj sceni, a kazala je i koja joj se politička opcija čini najboljom kao i tko joj se od političara najviše dopada.

Insagram Vlatka Pokos
Insagram Vlatka Pokos

“Pratila sam rad Bože Petrova još prije i jako mi se sviđa. Poznajem njegov put i znam da mu nije bilo lako jer se razlikuje od ostalih korumpiranih političara, koji su potrošeni i bez ideja, te ne razmišljaju o općem dobru, već samo misle na sebe. Suosjećala sam s Mostom zbog svega što im se događalo u posljednje vrijeme, a iako nije isto, to me još jednom podsjetilo na sve ono kroz što sam ja nekad prolazila”, rekla je Vlatka Pokos za tportal.hr. Podsjetimo, Vlatka Pokos nedavno je okončala vezu s Ivicom Biljanom.

Nedvojbeno je kako Petrov ima određenu karizmu, kao mladi i uspješni političar, liječnik i slovi kao privlačan muškarac, ali je na žalost mnogih djevojaka Petrov sretno oženjen i otac troje djece.

>>> PISMO O VELIKOJ PREVARI MOST-a KRUŽI INTERNETNOM: Ovo svakako morate znati i pročitati!


Komentari