Poznata hrvatska glumica: ‘Danas znam da je cijelo moje obrazovanje imalo smisla’

Instagram

Ornela Vištica, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica nakon subotnjeg HDZ-ovog predizbornog skupa u dvorani Dražen Petrović na kojem je bila anažirana kao voditeljica, objavila je fotografiju uz koju je napisala tekst o svom trudu i radu koji je uložila u sebe, a čije plodove danas ubire, smatra Vištica.

“Danas znam kako su neprospavane noći u srednjoj školi oko učenja njemačkog jezika imale smisla. Danas znam kako je inzistiranje na razgovoru mojih profesorica engleskog jezika imalo smisla. Danas znam kako je učenje španjolskog jezika imalo smisla. Danas znam kako je svaka govorna vježba uz more, u jutarnjim satima imala smisla. Danas znam kako je svaki sat scenskog govora na akademiji imao smisla. I danas znam kako je slušanje o govoru i govorniku i razgovor s prof. Škarićem (akademik, retoričar, jezikoslovac, fonetičar) -smisao. Koliko god je bilo zahtjevno pohađati tad gimnaziju i odlaziti u Govorničku školu u RH, svaki kilometar, svaki odlazak u Govorničku školu je imao svoj smisao”, napisala je glumica dodajući da se prije svakog javnog nastupa sjeti dragih lica koje onda u mislima sve zagrli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Danas znam kako su neprospavane noći u srednjoj školi oko učenja njemačkog jezika imale smisla. ? Danas znam kako je inzistiranje na razgovoru mojih profesorica engleskog jezika imalo smisla. Danas znam kako je učenje španjolskog jezika imalo smisla. Danas znam kako je svaka govorna vježba uz more, u jutarnjim satima imala smisla. Danas znam kako je svaki sat scenskog govora na akademiji imao smisla. I danas znam kako je slušanje o govoru i govorniku i razgovor s prof. Škarićem (akademik, retoričar, jezikoslovac, fonetičar) -smisao. Koliko god je bilo zahtjevno pohađati tad gimnaziju i odlaziti u Govorničku školu u RH, svaki kilometar, svaki odlazak u Govorničku školu je imao svoj smisao. . Prije svakog javnog nastupa, sjetim se meni dragih lica i onda ih u mislima sve zagrlim. #mojagovornickaimasnaguskaricizma? Okreni se i kreni?? . #uvijekzahvalna #thankful? . . . #košarkaškicentardraženpetrović #croatia?? #germany?? #europeanunion?? #europarlamentarniizbori #26svibanj #europskapuckastranka #hrvatskademokratskazajednica #croatiangovernment #bundeskanzlerin #ornelavistica #joskolokas #zagreb

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)


Komentari