POZNATA HOLIVUDSKA GLUMICA SKINULA 34 KILOGRAMA: Mnogi je pamte kao bucku s malih ekrana

Foto: Twitter

Poznata holivudska glumica, 41-godišnja Rebel Wilson koju mnogi pamte po simpatičnim ulogama “bucke”, oduševila je svoje pratitelje na Instagramu transformacijom, te ih motivirala na rad na sebi.

Naime, Rebel je pozirala u crvenom badiću u kojem je do izražaja došla njezina nova linija, te su mnogi primjetili da glumica nikad nije bila mršavija.

“Nikada nije kasno da krenete raditi na sebi i poboljšate svoje zdravlje, srce, sreću i harmoniju. Podrška svima koji se ovaj tjedan trude biti barem malo bolji. Trud se isplati”, napisala je glumica.

“Ti si takva inspiracija”, “žena heroj”, “nisam te prepoznala”, “hvala ti na motivaciji”, “kada vidim tebe- znam da je sve moguće”, “wow, koja transformacija”, “ti si pravi borac”, pisali su joj obožavatelji na račun novog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel Wilson je još prošle godine počela dijeliti tajne svog mršavljenja s obožavateljima, a mnoge žene koje dijele iste probleme s viškom kilograma su pronašle inspiraciju upravo u njoj, pa joj često pišu riječi podrške koje ona nesebično podijeli na Instagram storyju.

Tako je jednom prilikom potaknuta pitanjem obožavatelja otkrila koji je bio motiv njezine transformacije.

“Sve je počelo kad sam se počela raspitivati o plodnosti i liječnik mi je rekao da bih imala bolje šanse da sam zdravija” rekla je glumica.

“Tako sam počela. Shvatila sam da ću, ako izgubim višak kilograma, imati bolje šanse za zamrzavanje jajnih stanica i da će one biti kvalitetnije. Dakle, u početku nisam mislila na sebe, nego na mini-sebe”, objasnila je Wilson.

Inače, ovu simpatičnu glumicu su popularizirale uloge u holivudskim komedijama “Djeveruše”, “Na putu do zvijezda”, te “Kako biti solo”, a u novijim filmskim ulogama zasigurno je mnogi neće uspjeti prepoznati zbog drastične promjene izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Komentari