Poznata fotografkinja održala školu photoshopa i prozvala Maju Šuput: ‘Ona na Instagramu nema ni pore, ni teksturu kože’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Američka fotografkinja čiji Youtube kanal mnogi rado gledaju, Jessica Kobeissi u novom videu otkrila je čari Photoshopa, te raskrinkala velike svjetske zvijezde. Ono što je iznenadilo mnoge fanove fotografkinje jest činjenica da je detaljno analizirala i celebrityje iz naše regije.

Među njima su se na samom početku videa našle srpska pjevačica Jelena Karleuša, starleta Ana Korač, ali i jedna naša glazbenica.

Jessica je nakon Ane Korač, analizirala koristi li Maja Šuput programe za uređivanje fotografija.  Iako nije znala izgovorite njezino ime, fotografkinja je usporedila sliku Maje s koncerta, te sliku s njezinog Instagram profila.

Razlika je itekako vidljiva, te je Jessica odlučila objasniti gledateljima koliko se točno Maja retušira. Pri tome je naglasila je kako iza poznatih obično stoji cijeli tim ljudi koji ih sređuje, pa tako i njihove fotografije.

Zamijetila je da su joj oči odlično sređene u programu za retuširanje, te da joj je čelo blendano. Šminka je također dodatno pojačana u Photoshopu, a Jessica misli da njezin šminker upotrebljava i “ring light” za osvijetljenje. Dodala je i kako se prilikom zumiranja lice pjevačice, pore i tekstura kože uopće ne vide što je potpuno nerealno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Ne vide joj se bore smijalice, ali linije nosa nisu joj obrisane. Vrat je preretuširan”, rekla je Jessica, no sveukupan dojam jest solidan.

Lijepo je retuširano“, zaključila je.

Ovaj video su pogledali i Hrvati, a sudeći po komentarima čini se da se slažu s Jessicom.

“Neugodan trenutak kad si iz Hrvatske i vidiš Maju Šuput na Jessicinom videu. Vjeruj mi, Maja ponekad ima toliko šminke da bi ti trebao Hubble (svemirski teleskop) da vidiš ima li pore i kakva joj je tekstura kože”, komentirala je jedna od pratiteljica.

“Totalno neočekivano, ali gdje ćeš naći bolji primjer za lažne fotke nego kod nas. Čudi me da modni mačak nije uletio u video”,  nadovezala sesj

“Pohvala Ruka Beauty na šminkanju i Marku Grubniću na Photoshopu”, još je jedan od komentara.


Komentari