POZNAT DATUM POČETKA BIG BROTHERA: Sprema se nešto potpuno drugačije, u kući ćemo gledati i poznate face

RTL.HR

Stanarima će jedini doticaj sa stvarnim životom biti voditeljica Marijana Batinić, koja će im se redovito javljati u emisijama uživo.

Big Brother se nakon devet godina vraća kući, a tko su novi stanari, kako izgleda kuća i koji zadaci čekaju stanare, gledatelji RTL-a moći će saznati već od 17. travnja u 20 sati, kada službeno počinje nova sezona.

Nakon što se vrata Big Brother kuće zatvore, stanarima će jedini doticaj sa stvarnim životom biti voditeljica Marijana Batinić, koja će im se redovito javljati u emisijama uživo, no to će, po dobro ustaljenim pravilima Big Brothera, značiti i da će netko od njih napustiti kuću.

U novoj sezoni Big Brother se vraća svojim počecima, a Jan Štedul, glavni producent showa pojašnjava da će zadaci i pristup produkcije cijelom projektu biti kao u prve četiri sezone koje su se prikazivale na RTL-u.

“Ova verzija Big Brothera bit će nešto potpuno novo, drugačije, ali će se na jedan način vratiti prvim danima, onim najuspješnijim i najgledanijim formatima kada se sadržaj radio isključivo radi želje i radi volje gledatelja”, najavio je Štedul.

Stanari koji će u narednim mjesecima zabavljati gledatelje dolaze iz raznih društvenih sfera, a neki od njih su širokim masama itekako poznati, a svima njima dom će biti raskošna kuća u zagrebačkoj Dubravi na kojoj se trenutno završavaju posljednji detalji. Kuća zauzima površinu od tisuću kvadrata, a u njoj je postavljeno 50 kamera i isto toliko mikrofona pa je sasvim jasno da Big Brotheru neće promaći baš ništa što stanari rade i pričaju.

Big Brother je najpoznatiji reality format na svijetu, a u Hrvatskoj je prvi put prikazan 2004. godine te je tada, kao potpuni novitet na medijskom tržištu, pred male ekrane privlačio više od milijun gledatelja svake večeri.


Komentari