POZLILO MARINI TUCAKOVIĆ, PA SIN POTRAŽIO POMOĆ: ‘Majka mi ima teška gušenja. U Covid legla, ne želi ići’

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih srpskih autorica, Marina Tucaković (67) ovih dana se bori za život, a  vijest koliko je kritično njezino stanje je obznanio je njezin sin.

Naime, poznata autorica najvećih glazbenih hitova pjevača iz cijele regije već se neko vrijeme bori s teškom bolesti, i zdravstveno stanje joj je jako loše.

Dramatična situacija dogodila se danas oko podne kada joj je pozlilo.

Njezin sin, skladatelj Milan Laća Radulović na Twitteru je naveo kako je njegovoj majci hitno potrebna pomoć, jer nije uspio organizirati lječničku pomoć u trenutku kada mu je hitno trebala, dok je čekao hitnu službu.

Radulović se kasnije kratko javio srpskim medijima, te obavijestio sve da je Marina uspješno smještena u bolnicu, te dobre ljude zatražio “dobre misli i molitve”.

Nakon što je vijest kasnije odjeknula medijima, našao se pod pritiskom srpskih novinara, pa ih zamolio da se maknu od njegove kuće.

Podsjetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa rakom dojke i već je išla na brojne kemoterapije.

“Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod doktora i na terapije. Iscrpljena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sjedim kod kuće, radim pjesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni s kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pjevači slabo rade”, izjavila je Marina ranije za srpske tabloide.

Komentari