POZERICA OD MALIH NOGU: Lana Karamarko objavila fotku male Kate i sve ostavila u šoku (FOTO)

Instagram

Fotografija Lane i Katarine Karamarko otkriva nešto veoma zanimljivo.

Starija kći šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, lijepa studentica ekonomija, Lana Karamarko objavila je na svojemu Instagram profilu fotografiju s mlađom sedmomjesečnom polusestrom Katarinom. Već smo dobro upoznati s činjenicom da se Lana voli fotografirati i svoje “selfieje” dijeliti s prijateljima, a nije tajna ni kako ju kamera obožava, no, iznenadili smo se, pa čak i šokirali, kada smo vidjeli da je fotogeničnost kod Karamarkovih podmladaka poprilično zavidna.

SCREENSHOT: Instagram Lana Karamarko
SCREENSHOT: Instagram Lana Karamarko

Naime, malena Kata na svakoj fotki koju članovi obitelji objave izgleda naprosto preslatko, pa je tako i na “selfieju” sa starijom sekom.

Kamera obožava Karamarkove

Kako je već sada riječ o pravoj “pozerici” i zagrebačkoj zvjezdici, imali smo prilike vidjeti i prošloga vikenda kada je malena Kata s majkom prošetala suncem okupanim zagrebačkim ulicama. Lijepu Anu Šarić, suprugu Tomislava Karamarka, a inače vlasnicu marketinške agencije i frizerskog salona za pse, i njenu kći Katarinu kamera je uhvatila u proljetnoj šetnji.

Jedno je sigurno, Karamarkovi nemaju nikakvih problema s poziranjem pred objektivima kamere pa čak ni oni najmlađi. Osim Katarine i Lane, kako smo već pisali, svoje fotografije na društvenim mrežama voli dijeliti i 18-godišnji, učenik srednje škole, Martin Karamarko koji je nedavno ponosno objavio fotografiju s djevojkom.

>>> OVO JE STVARNO LANA KARAMARKO?! Objavila ove fotke i otkrila svoju veliku ljubav (FOTO)

>>> OVO NISTE OČEKIVALI: Pogledajte dosad neviđene fotke obitelji Karamarko (FOTO)

>>> ZALJUBLJEN MARTIN KARAMARKO: Na društvenim mrežama objavio fotografiju s djevojkom (FOTO)


Komentari