‘Poželim da si pored mene da te mazim i nježno šapućem’, Uršuli Tolj javno izrazio ljubav, svi su u šoku

FOTO: Instagram

Prava mala “insta drama” nastala je na profilu popularne HRT-ove voditeljice i šefice eurovizijske delegacije Uršule Tolj.

“Mislila sam da je našim nogometnim izbornicima najteže zato što u Hrvatskoj imamo 4 milijuna izbornika a sad sam otkrila da imamo i samo nešto malo manje urednika Dore”, napisala je Uršula pored nove fotografije.

No, jednoj je pratitelja objava “bocnula” pa je sasuo salvu kritika na popularno natjecanje.

“Ne obazirite se na provokacije. Fanovi Dore smatraju da samo to što su fanovi im daje za pravo diktirati kako Dora treba izgledati te da ih bez pogovora morate slušati ili ništa ne valjate. Sam povremeno pišem na forumskoj temi Dore gdje sam najomraženiji forumaš iz razloga što pokušavam zaustaviti beskrajni hejt bilo koga i bilo čega. Negativna, crnilo, ismijavanje, prozivanje, vrijeđanje… Hejt je postao glavni na toj stranici.

Nekada se uhvate Žaka kojega posebno ne vole i nazivaju Žvak, onda im ne pašu voditelji, produkcija Dore nije dobra, sve je namješteno, pljuvanje po izvođačima za koje sami smatraju da im je Dora namještena, redni broj izvođenja namješten za favorite, naši autori nisu za ništa već priznaju uglavnom strane, način glasanja je užasan… Kako u bilo kojem mediju, face, Twitter, YT, pa tako i Forumu strogo su zabranjene svađe, vrijeđanje, prozivanje… međutim vlasnik Dorine teme ne da ne briše takve komentare već se i pridruži. Kada ste odlučili da ipak objavite isječke pjesama ranije (što su posebno zahtijevali) onda su likovali kako su sami za to zaslužni i da ništa ne bi bilo da se nisu prijetili pisanjem u medije. Eto nikada zadovoljni.

Smatram da je u redu dati dobronamjernu i argumentiranu kritiku ako nešto nije u redu. Međutim, način na koji to rade fanovi na forumu je krajnje neprihvatljiv te smatram da ne bi bilo dobro uvažavati njihove prohtjeve (naredbe) iz razloga što bi se umislili te postali još gori. Nastavite onako kako smatrate da treba”, komentirao je pratitelj.

No, Uršula mu je brzo odgovorila.

“Ja čak u ovom postu uopće ne govorim o fanovima. No, shvaćam da netko tko samo pretpostavlja kako funkcionira TV, kako se rade festivali i natječaji, olako donosi potpuno krive zaključke. I u redu, iako nije u redu. Znam da svoj posao radim savjesno i odgovorno i da mi je velika želja napraviti Doru pravim velikim festivalom”, zaključila je Tolj.

Kao iz vedra neba, potom je “banuo” ljubavni status Uršuli Tolj, koji je jedna pratiteljica komentirala riječima: “Krleža is alive”.

“Uvijek kad ostanem na kraju dana sam u svojim mislim odem na tvoj profil i gledam te najljepše slike najljepše žene na svijetu u mojim smeđim okicama. Ljepota kojom ti zračiš je neopisiva, nijedna kao ti ne bi me dotakla, zbilja si nešto sasvim posebno. Poželim da si pored mene u tim trenutcima da te mazim i da ti nježno šapućem sve dok ne bi zaspala kao princeza pored mene. U mom životu se samo jedna jedina takva i sretan sam što te imam tu da ti se divim. Sretan sam što nisi daleko u svijetu pa da te i mogu vidjet uživo, a mislim da si ipak najbliže u najskrivenijem kutku mog srca i zauvijek ćeš tamo ostati”, napisao je obožavatelj, no Uršula ovom pratitelju nije odgovorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)


Komentari