‘Povratnik je, ima debelu lovu, ima dobar život, ma to je samo interes!’: Neke djevojke već ljubomorne

Foto: RTL

S nestrpljenjem i trncima neizvjesnosti, svih petero farmera nove sezone emisije “Ljubav je na selu”, čekali su Anitu koja im je predala pisma i upoznala ih s djevojkama koje su im pisale.

Prvi su zadovoljstvo imali Krunoslav i Milan, a Kruno je tom prilikom čak i otkrio zašto se rastavio.

”Našao sam joj poruku u mobitelu i vidio da je sve krenulo drugim smjerom. Više nismo bili zajedno iako smo bili pa sam zaključio da je bolje biti sam nego s nekim tko više nije tvoj”, tužno se prisjetio Kruno.

Sreće u ljubavi nije imao ni Milan koji se razočarao zbog neiskrenosti svoje bivše partnerice.

“Jedno je radila drugo mislila. Zato sam se prijavio da probam ponovo!”, objasnio je Milan.

 idući su pisma dobili Branko i Ivo, a oboje su bili vrlo zadovoljni.

”Sedam pisama sam dobio?! Pa ovo vrijedi sve na svijetu u mojim godinama!”, zaključio je sretni 75-godišnji farmer Ivo.

Među njima se našla i mlađa medicinska sestra, što ga je posebno oduševilo.

”Imao sam uspona i padova. Cure su me većinom ostavljale i zabijale nož u leđa. Zbog toga sam se i prijavio da nađem pravu osobu koja će poštivati mene. A i imao sam teško djetinjstvo, ne znam ni odakle točno potječem niti znam gdje su moji roditelji”, prisjetio se Tomislav u tmurnoj atmosferi koja se ipak promijenila kada mu je Anita uručila pisma.

Foto: RTL

Među damama i povratnice

Kako se bližio trenutak za upoznavanje djevojaka i farmera, neke su odmah rekle da bi se mogle zaljubiti.

Tako su 27-godišnja Antonija i 25-godišnja Marina bacili oko na Tomislava.

Zanimljivo, Marina ima 6 i pol godišnje dijete, a otkrila je i kako se s Tomislavom prije dopisivala i slala fotografije, ali sada se boji da bi joj zbog toga mogla prijetiti eliminacija. Ta spoznaja je razljutila i druge djevojke, ali su joj ipak odlučile dati šansu i pustiti Tomisalvu da procijeni što želi.

Zanimljivo, neke su se djevojke prijavile iako tehnički jesu u vezi.

‘Imam partnera, ali sam trenutačno nezadovoljna u toj vezi pa bih željela proširiti vidike da vidim čega još ima”, objasnila je 32-godišnja Marija iz Zagreba.

Kod najstarijeg farmera Ive, ističu se i povratnice, Rada i Marija.

 ”Povratnik je, ima debelu lovu, ima dobar život, ma to je samo interes!” komentirala je Rada preostale cure koje su se prijavile kod njega.

Djevojke kod Damira ostale su zatečene kada im je Anita otkrila da se Damiru posebno svidjelo pismo od Nikite.

”Ja inače volim kod frajera prvo da znam na čemu sam, zato sam napisala da bi trebao imati od 15-18 centimetara”, otkrila je Nikita.

Krunoslav je u ovoj sezoni ugostio i povratnice Ines i Irenu, koje su komentirale da ih je, između ostalog, Kruni privuklo to što ima puno zečića.

Neke od Brankovih dama su uvjerene da će ga sovjiti svojom internacionalnom osobnošću, a kao glavnu konkurenciju vide Ruskinju Innu.

”Mene je svojio svojom nježnošću i emotivnošću, a i ja sam takva”, komentirala je Branka  Danica koju je u emisiju prijavila unuka.

Poznata lica iz prethodnih sezona našle su se i kod Milana, kao što je i Renata koja ga planira osvojiti pjesmom.

“Pjevat ću mu, moj Milane! Važan mi je taj prvi susret. Znači moram zablistati!”, rekla je Renata koja, kako kaže, želi ostati iskrena.

Foto: RTL

Imunitet na prvo ispadanje

Ubrzo su se odabrale i “zlatne djevojke” koje će imati prednost pred ostalima jer neće biti eliminirane u prvom izbacivanju.

Odluke o njima donio je stručni ljubavni žiri, a prozvala ih je Anita.

Tako su zlatne djevjke ove sezone Antonija (za Tomislava), Gordana (Ivo), Dubravka (Branko), Josephina (Damir), Dijana (Kruno) te Ruža (Milan).

”Imate malu prednost pred curama, ali vi večeras nećete imati priliku upoznati farmere nego ostale djevojke. I ne tugujte jer ovo je odabir samo stručnog ljubavnog žirija, a ne farmera”, objasnila je Anita prije nego su se zlatne djevojke prebacile u tajni kamp.


Komentari