POVRATAK U DJETINJSTVO: Možete li pogoditi tko je na ovoj slatkoj fotografiji?

Foto: Mirjana Hrga Facebook

Novinarka i urednica podijelila je na Facebooku fotografiju iz djetinjstva i prisjetila pratitelje na prošle dane. Fotografija je stara više od 40 godina, a prikazuje malu Mirjanu Hrgu u prom razredu osnovne škole.

“Nekad mi se čini da nikad nisam bila mala. U školskoj kuti, prvašić naučio prva slova i piše poruku svom najboljem prijatelju, koji je nakon 40-ak godina podsjeća na to vrijeme”, napisala je Hrga u opisu fotografije.

Nekad mi se cini da nikad nisam bila mala 🙂
U skolskoj kuti, prvasic naucio prva slova i pise poruku svom najboljem prijatelju 🙂 koji je nakon 40tak godina podsjeca na to vrijeme <3

Objavljuje Mirjana HrgaČetvrtak, 28. siječnja 2021.

Na crno-bijeloj fotgrafiji mala Mirjana je nasmiješena od uha do uha i odjevena u školsku kutu. Postavila je i poleđinu fotografije, na kojoj piše: “Prvi razred, Goranu od Mirjane. 10. XI. 1978.”

Mirjana je pratitelje podsjetila na bezbrižne dane djetinjstva, ali i na nošenje školskih kuta. “Kuta…kad se sjetim”, napisala je jedna pratiteljica. “Opet bih je uvela”, uzvratila je Mirjana.

Poznata novinarka rođena je 1971. godine u Bjelovaru. 1994. godine javila se na audiciju koju je organizirao HRT gdje je započela bogatu karijeru. Nakon toga prešla je na Novu TV gdje je godinama vodila Dnevnik.


Komentari