Potresna priča kandidatkinje Života na vagi: Muž joj na godišnjicu braka preminuo bizarnom smrću

RTL

U subotu je počela 4. sezona omiljene emisije – Život na vagi. U prvoj emisiji imali smo priliku gledati prvo vaganje te se ”upoznati” s kandidatima nove sezone. Prije no što su stali na vagu i pred cijelom Hrvatskom se na takav način ‘ogolili’, kandidati su se ogolili i iznošenjem svojih životnih priča koje su ih (uglavnom) dovele do stanja u kojima se sada nalaze.

Od svih tužnih životnih priča, možda najtužniju proživljava 36-godišnja domaćica iz Karlovca. Iako se oduvijek bori s viškom kilograma i mašta o tome da bude vitkija i zdravija, prošle godine je doživjela najtraumatičniji događaj u svojemu životu – smrt supruga na prvu godišnjicu braka. Suprug je preminuo od uboda stršljena pa je tako njegova smrt sve šokirala. Suprug je bio njezin najveći junak i podrška u cijelom životu te se zbog njega osjećala sretnom, bez obzira na ono što je već prije proživjela u svojem životu. U prvoj emisiji priznala je da nakon tog nesretnog događaja nije znala kako dalje nastaviti živjeti te da je znala ‘puzati po podu i udarati glavom o zid’ jer je bila depresivna.

Lidijin pokojni otac bio je alkoholičar, a roditelji su joj se razveli dok je bila mala. Ona je ostala živjeti s ocem, koji ju je u svojem pijanstvu znao i tući. Za majku ima samo riječi hvale.

Lidija priznaje kako je izrazito nezadovoljna svojim izgledom, a naročito trbuhom. Na javnom vaganju izmjerena joj je težina od 118,1 kg. Zbog svojeg izgleda ima problema s odlaskom na plažu te je on sputava u tome da živi život punim plućima, navodi za Rtl.hr.


Komentari