(VIDEO I FOTO) POTPUNI KAOS U HNK: Nove modne krpice H&M-a razgrabljenje u minuti!

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu održano završno finale “project lovea”  koji je posljednjih mjesec dana intrigirao Zagrepčane. A sve je bila najava za novu dizajnersku suradnju slavnog talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija i H&M-a, švedskog modnog diva. Sinoć su na svoje došle pripadnice ljepšeg spola.

Project love, okosnicu ove suradnje, sinoć su prvo u jedinstvenoj baletnoj izvedbi dočarali nacionalni prvaci baleta Tomislav Petranović i Iva Vitić Gameiro, pod koreografskom režijom ravnatelja Baleta zagrebačkog HNK Leonarda Jakovine.

Potom su uzvanici s pozivnicom, među kojima su bili ljubitelji mode Đurđa TedeschiMiran KurspahićNika TurkovićAndrea ŠušnjaraEcija IvušićIgor Barberić, glumice koje nisu skrivale svoje trudničke trbuščiće Marija Borić i Sementa Rajhard, potom Ronald BrausNenad Korkut i Zvončica Vucković te influencerice poput Maše Zibar i Nabilah Harron, dobili ekskluzivan uvid u kolekciju i priliku za VIP shopping komada s potpisom Giambattiste Vallija, koji je poznat po ženstvenim, ali ekstravagantnim kreacijama, punim tila i raskoši, a glamur koji donosi na modnu pistu, ovaj je talijanski dizajner prenio sinoć i u HNK, prenosi Jutarnji list.

A da cijena nije problem pokazalo je to da je cijela kolekcija unatoč cijenama koje nisu za prosječan hrvatski džep razgrabljene u minuti.

Hit-komad, crvena haljina od tila stoji 3000 kn, a za usporedbu, par čarapa 200 kn. Nastao je pravi kaos. Udaranje, laktarenje, otimanje za vješalicama… Gotovo nitko nije niti isprobavao odjeću, samo se brže-bolje s ugrabljenim jurilo prema blagajnama.

Kolekcija koja uključuje ženske i muške odjevne predmete te modne dodatke bit će u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na njihovim web stranicama od četvrtka.

 

 


Komentari