POSVAĐALE SE!? Sevkina kuma slavila rođendan, pjevačica se nije pojavila niti oglasila

severina

Andrea Čermak, snaha generala Ivana Čermaka i vjenčana kuma pjevačice Severine Kojić (48), proslavila je 45. rođendan u krugu prijateljica.

Pjevačica Nina Badrić (48) bila je jedna od uzvanica, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s proslave.

nina badrić izabel kovačić andrea čermak

Nina i Andrea pozirale su s Izabel Kovačić (28) uz rođendansku tortu. Izabel je u ruci držala mobitel jer im se na videopozivu pridružila i Vanja Modrić (38), supruga nogometaša Luke Modrića (35).

“Godine su samo broj”, napisala je Badrić u opis objavljene fotografije. Brojni pratitelji u komentarima su Andreji čestitali rođendan i uputili joj najljepše želje. No Seve joj nije čestitala putem društvenih mreža, kao što je inače njezin običaj na rođendane bliskih ljudi.

Andrea je Severini bila vjenčana kuma na vjenčaju s Igorom Kojićem (33), a pjevačica je također bila kuma njoj na vjenčanju s Hrvojem Čermakom.

“Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom”, poručila je Severina jednom prilikom Andreji. No Severina je neke ranije fotografije s njim izbrisala s duštvenih mreža.

FOTO: Instagram

Osim brojnih rođendanskih čestitki Andreji, pratitelji su komentirali i proslavu.

“Izabel se pokušava popesti na društvenoj ljestvici družeći se s njima. Severini ide na čast što joj nije čestitala rođendan putem društvenih mreža. Neoprostivo, ali sva sreća pa je Andrea bila uz Ninu, Izabel i Vanju. Pa nije valjda da su se kokoši potukLe? Tuga golema”, neki su od komentara.


Komentari