‘POŠTO SU ME SVI RAZVELI, AJMO IGRAT IGRU!’ Ella Dvornik komentirala glasine o razvodu i objavila zanimljiv ‘nagradni natječaj’

Ella Dvornik (Foto: Instagram / Ella Dvornik)

Posljednjih dana društvenim mrežama kruže glasine o razvodu influencerice Elle Dvornik (31) i njezinog supruga Charlesa Pearcea (44), a Ella se sada oglasila o toj temi i organizirala zanimljiv nagradni natječaj.

“Pošto su me svi razveli po internetu, ajmo igrat igru ‘savrseni frajer’. Pomozite mi cure da odgonetnemo kakav je to frajer od kojeg se ne biste ‘#razvella’. Ja ću krenuti s par karakteristika, a vi nadodajte u komentarima i nekom od vas cu pokloniti najboljeg ‘frajera’ u gradu. Ali ozbiljno!”, napisala je te dodala: “Smješan. Opušten. Ambiciozan. Društven. Spontan. Nastavi niz.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

‘Da nema ljubavnicu’, ‘Strpljiv, tolerantan, strastven i bogat!’, ‘Okom privlačan’, ‘Da mi ne diže živce, iskren, vjeran’, ‘Onaj koji me potiče na kupnju’, ‘Čisti po kući’, pisali su razne komentare Ellini pratitelji, a jedna pratiteljica joj je poručila: ‘Ella, svaka čast na ovoj ideji i općenito na sposobnosti da svaki trač preokreneš nekako sebi u korist’, a influencerica joj je na to odgovorila: ‘Kad sam maher’.

Podsjetimo, nakon što je objavila izazovnu fotografiju sa Storyjevog ‘Hall of fame’ partyja, mnogi su zaključili da izgleda bolje nego ikad, a da je mogući razlog tome, odsustvo supruga Charlesa.

‘Kako je procvjetala od kad se rastavila. Ovaj, od kad su joj muža kao opljačkali pa ne može doma’, napisao joj je tada komentator, a Ella mu je odgovorila: ‘Nije se nitko rastao’.

‘Nema veze. Mislio sam da će se shvatiti zajebancija. Al’ u svakom slučaju si procvjetala’, zaključio je.

Ellin suprug sredinom svibnja otputovao je u Veliku Britaniju na kratko, no nenadano je ostao duže. Charles se na svom Instagramu požalio da je opljačkan u Londonu te da nema novčanik i dokumente zbog čeka je njegov povratak u Hrvatsku bio odgođen na nekoliko tjedana.

Komentari