‘POSTAVILA JE ULTIMATUM’ Kedžina menadžerica prijeti Uršuli Tolj, a ona razmišlja o tužbi: ‘Ovo je ozbiljno’

FOTO: Instagram

Nastup Damira Kedže koji se trebao održati na ovogodišnjoj Dori nastavlja lomiti koplja. Kedžina menadžerica Snježana Jerković Radočaj tvrdi da je Uršula Tolj donijela odluku da on neće nastupati, dok Tolj tvrdi da je Kedžin tim postavio uvjete koje nije bilo moguće ispuniti zbog epidemioloških mjera. Međusobne optužbe ne prestaju, a Tolj najavljuje i tužbu.

Uršula Tolj je nedavno za Jutarnji list objasnila zašto prošlogodišnji pobjednik ove godine nije nastupao na Dori. Osim pobjedničke pjesme “Divlji vjetre” trebao je prema želji svog tima otpjevati i novu pjesmu, duet sa srpskom pjevačicom Tijanom Bogičević.

“Mi smo željeli da on otpjeva “Divlji vjetre”, no njegov menadžment je inzistirao na tome da uz tu pjesmu, Damir otpjeva i svoj novi duet s Tijanom Bogičević. Nama je to bilo nemoguće realizirati zbog epidemioloških, ali i uredničkih razloga, jer Kedžin tim imao je i ideju da se on, nakon što otvori Doru, još naknadno pojavi i u show programu“, ispričala je Tolj.

S tim se ne slaže Kedžina menadžerica, koja tvrdi da Kedžo nije nikada trebao sudjelovati u show programu. Osvrnula se i na problem s pridržavanjem epidemioloških mjera, koji je ocijenila neutemeljenim jer su na pozornici trebale biti samo dvije oosbe.

“Damiru Kedži na Dori nije bilo omogućeno da uz pobjedničku pjesmu “Divlji vjetre” izvede i svoju novu pjesmu, sukladno konceptima nastupa kakve su prije njega imali pobjednici Dore Franka Batelić i Roko Blažević. Gospođa Tolj iznosi neistine i kada govori o uvjetovanju nastupa show programom. Nikada nismo razgovarali o show programu, nikada nismo ponudili Damirov show program, nikada nismo ni postavili pitanje show programa, niti smo u njemu htjeli sudjelovati. Gospođa Tolj postavila je ultimatum Damiru Kedži i donijela je odluku da on neće nastupiti u Opatiji. Odluka je to na koju ima pravo, i danas bi iza nje trebala stajati.

Nadalje, epidemiološke mjere koje gospođa spominje kao uvjet za ograničavanje nastupa nemaju temelja, jer u predloženom nastupu na pozornici imamo samo dvije osobe s mikrofonom. Kada smo zatražili objašnjenje što je sporno u nastupu, a tiče se epidemioloških mjera, odgovorili su uvjetno: ‘Za sve sudionike Dore postoje ove godine i posebna epidemiološka pravila s kojima ću vas upoznati kada dogovorimo nastup'”, poručila je menadžerica.

Tolj je još jednom rekla da su njezini navodi točni i najavila da razmišlja o tužbi.

“Sve što sam rekla točno je i istinito, i doista više ne želim komentirati svakakve naknadne konstrukcije. Ozbiljno razmišljam o pokretanju tužbe“, poručila je.


Komentari