PORUKA NA AUTOMOBILU: Natašu Janjić ujutro dočekalo iznenađenje

Foto: Nataša Janjić Instagram

Glumicu Natašu Janjić Medančić razveselila romantična gesta njezinog supruga. Na njezinom automobilu pokrivenom snijegom ujutro su je dočekali nacrtano srce, bubamara i poruka “Volim te!”

Za ovu slatku gestu odgovoran je Nenad Medančić, Natašin suprug. Po struci je ortoped, a podrijetlom je iz Pazina. Nataša i Nenad u braku su od 2018. godine i imaju dvoje djece, sina Tonija i kćer Kaju.

“On ustaje prije sunca i ostavlja tragove…”, napisala je Nataša u opisu fotografije. Primila je brojne odobravajuće komentare. Voditeljica Marijana Batinić napisala je “Top”, a glumica Ana Gruica komentirala je “uf šta volimo ljubav”. Pjevačica Marija Husar Rimac i manekenka Anita Dujić su u komentarima ostavile srca.

Nataša Janjić se u utorak oglasila i oko pokreta “Nisam tražila”, pokrenutog nakon što je srpska glumica Milena Radulović za silovanje optužila poznatog učitelja glume, Miroslava Miku Aleksića.

Nataša je na jednu od objava napisala da se nada da će pokret potaknuti nekog hrabrijeg da istupi s imenima i prezimenima zlostavljača, te zaključila da se šutnjom samo štiti predatore.


Komentari