Popularna voditeljica o tretmanu u pojedinim medijima: ‘Naslov je bio ‘Muka mi je od Mojmire Pastorčić’, to je jadno’

Boris Kovacev / CROPIX

“Nekim mužjacima očito smeta što se neka žena na televiziji tako ruga s ozbiljnim stvarima. Ne mislim pritom na trolove na Facebooku, nego i na neke portale koji si dopuštaju da me diskvalificiraju osobnim uvredama. Jednom sam dobila link na tekst o Šprajcovim Štrumpfovima koji su odlična fora i o kojima su svi pričali, Naslov je bio ‘Muka mi je od Mojmire Pastorčić’. To je jadno”, rekla je Mojmira Pastorčić u intervjuu za Gloriju.

Pri tome se osvrnula i na komentare na društvenim mrežama o njezinom stavu o pandemiji.

“Neki me uporno etiketiraju kao širiteljicu straha. Ako u goste dovedem doktoricu koja se protivi cijepljenju, opet se piše huškački, ‘Doktorica pobijedila zbunjenu Mojmiru’. Forsira se polarizacija, podjela, kuha sukob. To nije stvarnost”, smatra.

Ako ste ju ikada potražili na Google tražilici, sigurno ste primijetili da Mojmira nema društvene mreže. Ova voditeljica nastoji sačuvati privatnost, a što jede i s kim se druži teško čuva daleko od očiju javnosti.

“Ne razumijem svijet u kojem netko tri sata pozira na plaži, objavi to na Instagramu i onda svi portali u roku 15 minuta objave ‘Voditeljica pokazala isklesano tijelo’. Mislim da je to smrt zdravog razuma”, priznala je Pastorčić.

Što se tiče muškaraca u njenom životu, partnera nema, ali je i otkrila što je privlači kod suprotnog spola – “privlači pamet, a odbijaju – lijenost i dosada”.


Komentari