Popularna Anđelka dolazi u Zagreb, ali bez Andrije

Foto: PR

Simpatična Anđelka Prpić koja je stekla veliku regionalnu popularnost s hit serijom “Andrija i Anđelka” i dalje puni kazališne sale širom regije sa svojom monodramom “Šta me snađe”, a 27. travnja dolazi u Zagrebačku Tvornicu kulture.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, 32-godišnju bankaricu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvey Weinstein. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Anđelka je u protekle dvije godine uradila niz veoma dobrih i zapaženih projekata. Bila je glavni protagonista psihološkog trilera “Jedini izlaz” od kojeg je urađena i i gledana serija.Igrala je u najnovijem filmu Srđana Dragojevića pod nazivom “Nebesa”, u serijama Azbuka našeg života, Radio Mileva, Nek ide život, a 2019. godine je bila jedan od glavnih aktera serije “Ne diraj mi mamu” tvoraca jedne od najpopularnijih serija regiona “Lud, zbunjen, normalan”. Ovih dana u Hrvatskoj snima mini humorističku seriju sa zagrebačkim kolegom Reneom Bitorajcem.

Dramski tekst za komediju “Šta me snađe” potpisuje jedan od popznatijih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Ulaznice se mogu kupiti na Eventim prodajnim mjestima.


Komentari