POPIS ŽELJA Zagrepčanka podijelila popis koji je ganuo građane! Ne čudi što su želje tako brzo ispunjene!

Adventsko razdoblje,, jedno je od najljepših doba u godini, ‘kuca na vratima’. Veselimo se mirisu kolača, božićnog ručka, jelci, druženju s najmilijima i otvaranju poklona,…No, nažalost nemaju svi mogućnost osjetiti Božić u krugu obitelji, za blagdanskim stolom, uz zajedničko otvaranje poklona. Među njima su i oni najmlađi, djeca u Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj.

Upravo je adventsko vrijeme ono doba kad nastojimo učiniti nešto lijepo za one koji nas orkužuju, one koji su u potrebi, onima koji želimo darovati osmijeh na lice. Na društvenoj mreži uočili smo tako akciju Zagrepčanke, koja se odlučila obratiti Dječjem domu u Nazorovoj i provjeriti što može učiniti kako bi razveselila njene štićenike. Dobila je popis, a potom je isti objavila na društvenoj mreži.

Popis je to kakav je ganuo brojne građane, stoga i ne čudi što je akcija vrlo brzo privedena kraju, te su svoj djeci s popisa želje ispunjene.

Popis je to u kojemu su djeca tražila sitnice poput lopte, bojica, plastelina, slikovnice, lego kockica…

Rravnateljica Doma Jasna Ćurković Kelava iznimno je radosna zbog ove lijepe akcije, koja nam je i otkrila kako je ista pri kraju, ali i dodala što bi još mogli učiniti kako bi djeci bilo još malo ljepše!

“Imamo informaciju da su sve želje djece ispunjene. Kad se prikupe pokloni organizatori će ih donijeti u Dom.”

“Pred blagdane imamo puno poziva naših sugrađana koji žele pomoći djeci i Domu.

Dobro bi nam došla nova odjeća i obuća za najmlađe (0 – 7 godina), higijenske potrepštine za dojenčad, slatkiši, sokići.

Za djecu školske dobi iz naših podružnica najkorisniji su poklon bonovi (HM, Zara, DM, Muller, Bipa i sl.).

Svima koji pomažu i žele pomoći izražavamo veliku zahvalnost”, kazala je za portal Zagreb.info je ravnateljica Doma, Jasna Ćurković Kelava.

Poklon možete poslati poštom ili osobnom dostavom u Dom gdje zaštitar preuzima poklon.


Komentari