PONOVNO ZAJEDNO? Toni objavio video sa splitske plaže i otkrio da je Stankica kod njega

Toni Šćulac i Stankica Stojanović (Foto: Instagram)

U trećoj sezoni ‘Gospodina Savršenog’ Toni Šćulac odabrao je Stankicu Stojanović koja ga je osvojila svojim šarmom, inteligencijom i karakterom. No, Savršeni je nedavno u intervjuu za RTL otkrio kako je njihova veza trajala sedam mjeseci.

Izvor blizak RTL.hr-u sada je potvrdio kako su se Toni i Stankica pomirili. To dokazuje i snimka koju je Toni objavio na svojem Instagram profilu u kojemu se vidi kako se Stankičin pas Kićo veselo igra na splitskoj plaži. Pritom se u pozadini videa čuje pjesma izvođača Metak, ‘Da mi je biti morski pas’.

Pas (Foto: Instagram Story / Toni Šćulac)

Inače, Stankica i sama često objavljuje na svojem Instagramu fotografije i snimke svog ljubimca francuskog buldoga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stankica Stojanovic (@stankicas)

“Tako sam skoro rekla da raskid ne znači i jeste kraj. Mislim da sam pokazala dva mjeseca unutra koliko sam ja u stvari borbena. Tako da ne puštam tek tako i ono volim kazati da ne puštam tek tako dobre ljude iz života tako i ovaj put, pa ću samo reći da nam je jako lijepo”, rekla je Stankica prije samo nekoliko dana za RTL.

Toni je ranije priznao kako njegov odnos sa Stankicom sada snažniji nego ikad prije te da postoji realna šansa da opet budu zajedno. “Samo ću vam reći da se žena poput Stankice ne pušta olako iz života”, kazao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Šćulac (@thehiggsbison)

Komentari