PONOVNO U BLAŽENOM STANJU? Ella Dvornik novom fotkom obiteljske idile raspametila znatiželjnike: ‘Hvala vam’

Photo: Instagram

Članice obitelji Dvornik odselile su se u toplije krajeve, Danijela je trajno Zagreb zamijenila Bračem, a Ella se priprema za dugo iščekivanu selidbu u Istru. No, u nedjelju su se nerazdvojne majka i kći našle u Splitu, njihovom “obiteljskom centru”.

“Baka i mama su se sredile, a pošto tata nije, stoji iza fotoaparata”, napisala je Ella Dvornik-Pierce uz fotografiju doručka.

Fotografija tri Dvornik generacije naišla je, očekivano, na oduševljenje Ellinih pratitelja. Kratkim komentarom “Ajme” i srcem javila se Jelena Veljača, ali najviše pozornosti privukao je hejterski komentar kojeg je lajkala i domaća infuencerica.

“Stomak??”, napisala joj je jedna pratiteljica, a Ella je kratko odgovorila “evo i ja ću lajkati” i priložila srce.

“Sad ću zvučati kao neka znatiželjna baba, ali ti meni Ella izgledaš kao da si trudna”, komentirala je druga pratiteljica i nije dugo trebala čekati na Ellin odgovor.

“Slatko… Hvala vam. To mi kažu na svakoj slici”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Inače, bloggerica je nedavno otkrila kako konačno seli izvan zagrebačke gradske vreve.

“Želim ići u neko malo mjesto gdje mi je pošta preko puta. Mogu samo reći da se radi o okolici Rovinja. Svi se doma veselimo promjeni, ali smo i pod velikim stresom i malo prestravljeni i uzbuđeni. Samo da se sve finalizira da mogu odahnuti jer ne mogu spavati već noćima”, rekla je Ella za Jutarnji list.

“Ne bih voljela stalno djecu seljakati. I njima je lakše kad jednom krenu u vrtić, da ostanu tamo do kraja. To mi je jako bitno za njihovu stabilnost, a poslije može svašta biti. Kuća ima i lijepo dvorište. Nismo htjeli kupovati stan jer nam treba jako puno prostora”, objasnila je blogerica koju na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi.

Posao, kaže, ionako može obavljati iz bilo kojeg kutka svijeta. Njezin suprug Charles Pierce u Istru se, priča Ella, zaljubio na prvi pogled, u svom prvom dolasku u Hrvatsku.


Komentari