Ponovno se oglasila sestra nestale Marijane iz Big Brothera: Evo i što obitelj sumnja da se zbilo

Maja Kovačević se nada novim informacijama o nestaloj sestri (Foto: Screenshot/Kurir)

Misteriozni nestanak Marijane Seifert, bivše pobjednice regionalnog Big Brothera, potresao je cijelu regiju. Njena sestra Maja Kovačević ponovno se obratila javnosti, a ovaj je put za emisiju ‘Puls Srbije’ na Kurir televiziji otkrila da i dalje nema novih informacija u istrazi i da policija pregledava rijeku gdje su pronađene Marijanine osobne stvari.

“Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta reći. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka jer su tamo nađene njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno”, kazala je Maja.

Dodala je da je najgore za nju i obitelj neznanje što se to dogodilo s Marijanom.

“Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom stanju, cijela obitelj je skrhana. Najgore je to neznanje, što se dogodilo, zbog čega i gdje je Marijana uopće”, izjavila je.

Maja je također istaknula da se obitelj boji da će potraga za Marijanom imati isti ishod kao slučaj Mateja Periša.

“Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa neka se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Jako mi je teško pričati. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateju”, rekla je.


Komentari