PONOVNO PARTIJI DO JUTRA ‘Starom normalnom’ vraćaju se i gosti i ugosititelji: ‘Treba se sad naviknut na ovo radno vrijeme’

Prolaznici otvorili dušu (Foto: Pexels)

Nakon 603 dana, mladi partijaneri dočekali su dulje radno vrijeme kafića i klubava. Epidemiološke mjere su popustile pa su klubovi opet krcati, a ponovno se pleše do 4 ujutro. RTL-ova noćna patrola provjerila je kako je to izgledalo u Zagrebu.

“Falilo nam je ovo. Muzika je čudo, ovo nam je svima trebalo. Napokon da se malo družimo, da budemo sretni i zaboravimo na probleme i to je to”, rekla je Zagrepčanka Marita.

“Ja sam najzadovoljnija osoba na svijetu! Nedo bog da to više ikad uvedu. Ikad!”, rekla je Dorotea iz Vrbovca.

“Nikad sretniji! Do sad smo se samo skupljali po kućama, sad možemo ko prije po klubovima, tak da top! Odlično!”, komentirao je Patrik iz Velike Gorice.

Sretni su i ugostitelji budući da je njihova industrija najviše pogođena mjerama. “Mislim da su posjetitelji zadovoljniji jer mi smo se dosta i navikli na ovo. Treba se sad naviknut na ovo radno vrijeme, ostat budan do ranih jutarnjih sati, ali sve će nam to uskoro doći kao normalno, zadovoljni smo”, rekao je za RTL vlasnik noćnog kluba Vito Penić.

Podsjetimo, ovog tjedna Nacionalni stožer ukino je gotovo sve mejre zaštite protiv covida osim za medicinske ustanove i one u sustavu socijalne skrbi. Maske više nisu obavezne u dućanima i trgovinama, a najviše su zadovoljni ugostitelji kojima je ukinuto ograničenje radnog vremena, ali i provjere covid potvrda.


Komentari