IZRAZIO SKEPSU Otac Vidoja Ristovića o rezultatima obdukcije: ‘Sve je to vrlo sumnjivo, on nije imao problema sa srcem’

Miša Grof i Nikolina Pišek (Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX)

Povodom 40 dana od smrti Vidoja Ristovića, danas su se na Novom groblju u Beogradu okupili njegova ožalošćena obitelj i prijatelji. Nikolina Pišek je s njihovom kćeri Unom te s Vidojevom kćeri Mateom i njenom mamom Lanom posjetila grob u ranim jutarnjim satima. Kasnije su pak stigli i roditelji Vidoja Ristovića te mnogi prijatelji i poznanici koji su još jednom izrazili sućut Nikolini.

Podsjetimo, Kurir je nedavno objavio rezultate obdukcije i kemijsko-toksikološke analize s ciljem utvrđivanja uzroka smrti Vidoja Ristovića, a tom obdukcijom je utvrđeno da je preminuo uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla.

Također, utvrđeno je i da je u trenutku smrti imao 2.83 promila alkohola u krvi te da je konzumirao lijekove iz grupe sedativa koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji., dok analizom nije detektirano prisustvo opojnih droga ni drugih nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci.

Ponovno izrazio skepsu

Danas je Miša Grof, otac Vidoja Ristovića, za Kurir izjavio da njegov sin nije imao problema sa srcem.

“Poslao sam odvjetnika u policiju, ali nisu mogli naći ljude koji su izvršili obdukciju, sve je to vrlo sumnjivo. Načelnik UKP-a također nije mogao ništa saznati. Svi objavljuju da je moj sin umro od srca, a on nije imao nikada problem sa srcem”, izjavio je Miša pa nastavio.

“Ta davna fizioterapeutkinja, koja nije ta koja je bila u novinama, drugu su stavili, ona mi je rekla da je on popio čašicu votke. Ta koja je bila na fotografijama u raznoraznim u medijima, ja nju nisam vidio u stanu. Bilo je desetak policajaca, hitnu pomoć nisam vidio, ni doktore… Sve je vrlo sumnjivo.”


Komentari