PONOSNO POKAZAO ŽENU: Zoran i Lidija Šprajc na odmoru, javili se iz jacuzzija

Foto: Instagram

Poznati urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc na svom Instagram profilu otkrio je kako je proveo vikend. U ljepotama Gorskog kotara uživao je zajedno sa svojom suprugom Lidijom. Fanove je počastio fotografijama planinskog krajolika, kao i brojnim delicijama iz tog podneblja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Ipak, najviše pažnje ukrao je Instagram story na kojem pozira zajedno s Lidijom u jacuzziju.

“Na kraju napornog dana zaslužena nagrada”, napisao je Šprajc.

Lidija i on upoznali su se na HRT-u. Šprajc je na nacionalnoj televiziji radio kao novinar, a Lidija kao lektorica. Vrlo brzo, par se vjenčao, a u braku se više od 20 godina. Lidija i Zoran roditelji su troje djece Franke (21), Mirona (20) i Darjana (18).

Screenshot

Voditelj je nakon infarkta počeo češće odlaziti u prirodu, planinariti i šetati, a sada mu se pridružila i supruga. Ako je suditi po njegovim objavama, čini se da zaista uživa u novom načinu života.

“Malo sam se ufurao u ulogu dr. Dolittlea, ali nakon par minuta u životinjskom carstvu Daria Colnara ne možeš ne početi pričati sa životinjama. Od nilske patke i vijetnamskog prasenceta do patuljastih konja, pauna, fazana, gusaka, koka svih mogućih vrsta, rodova i sojeva, desetine egzotičnih papiga, ptica, vjeverica i ribica, ima životinja koje ni Dario ne zna koje su fele”, napisao je Šprajc nedavno objavivši niz fotografija sa životinjama.


Komentari