‘PONOSNA DO NEBA. BIO BI I TATA, ZNAM…’ Nikolina Pišek objavila fotografiju s kćeri

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Voditeljica Nikolina Pišek oglasila se prvi put na društvenim mrežama nakon tragedije, točnije nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografije i snimku prve balentne predstave njezine mlađe kćeri Une.

“Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam…”, napisala je neutješna Nikolina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Inače, srpski mediji pišu da Nikolina sve rjeđe posjećuje Beograd nakon smrti supruga Vidoja, a njezini susjedi tvrde da je Nikolina potištena i ne razgovara puno.

“Tijekom šetnje sam je vidio nekoliko puta kako sama sjedi u kafiću i ne zadržava se dugo. Razumijem je, kome bi bilo do razgovora nakon svega, naročito jer bi je ljudi zapitkivali upravo za Vidoja. Neka skuplja snagu za dijete, to je najvažnije. Jaka je ona, život ide dalje, sreća da kći i ona imaju jedna drugu”, rekao je jedan od susjeda voditeljice, prenosi Kurir.rs.

“Čula sam da će prodati taj stan, ali pitanje je što je istina sada. Najbitnije je da otplače ovaj period. Psi joj sigurno pružaju veliku utjehu također. Kada dođe, uglavnom vrijeme provodi vani, šetajući ih. U ovakvim trenucima i jest najbitnije da čovjek što više skrene misli da ne bi potonuo psihički. Ona sada živi na ovoj adresi, a Vidojev otac Miša je ostao u starom stanu”, dodala je susjeda Marija.


Komentari