POLICIJO, POMAGAJ! Mario Valentić je ostao bez omiljenog ‘šesnaestogodišnjaka’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Poznati fitness trener, glumac i voditelj Mario Valentić (40) opljačkan je dok je radio na obnovi rodne Petrinje. Lopovi su uzeli bicikle iz njegovog doma u Zagrebu, a Valentić je krađu prijavio policiji.

Bickli nisu imali veliku materijalnu, ali su imali emotivnu vrijednost za Valentića koji je na jednom od njih proputovao cijelu Jadransku obalu. Jedan od njih bio je star 16 godina.

“Saznao sam kad sam vidio da bicikala nema, a to je bilo u nedjelju. Nisam bio doma nego u Petrinji, a kad sam se vratio čekalo me ‘lijepo’ iznenađenje. Došli smo do snimki nadzorne kamere i iako je teško prepoznati lica, najvjerojatnije se radi o maloljetnim osobama koji su sigurno znali da se bicikli tu nalaze i došli su tu ciljano”, ispričao je Valentić za Story.

Priznao je da je svojom nepažnjom lopovima olakšao posao jer je bicikle držao nezaključane. Na istom mjestu stajali su duže vrijeme.

“Bicikle tu držim sigurno već tri, četiri godine, čak nezaključane jer nemaju veliku tržišnu vrijednost, ali meni imaju emotivnu i dobro mi služe jer su bili u očuvanom stanju”, rekao je.

Valentić se nada da će policija pronaći lopove, a odlučio je i ubuduće redovito zaključavati svoje bicikle.

“Uspomena je mnogo. Na njima sam odradio puno biciklističkih tura. Prva je bila 2005. kad sam kupio mog ’16-godišnjaka’. Koristio sam ga za projekt ‘Biciklom po Jadranu’ koji smo imali te godine, kad smo obišli cijelu Jadransku obalu na biciklima, od Slovenije do Crne Gore. Ali bilo je tu još mnogo, mnogo tura”, rekao je.

Komentari