Policija došla po Severinu: Morala je biti u samoizolaciji? Oglasio se i Popović

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Hrvatska pjevačica Severina Kojić ponovno je tema srbijanskih medija, koji tvrde kako je po nju došla policija koja ju je zatekla na Bežanijskoj kosi i odvela kod sanitarnog inspektora, nakon što je u Srbiju došla iz Švicarske.

Severina navodno nije poštovala mjere samoizolacije koje su propisane zbog svjetske pandemije koronavirusa, a mediji u susjedstvu tvrde kako je u Beograd stigla iz Švicarske te da nije prijavila da je boravila u jednoj od najugroženijih država pa je samim time morala dva tjedna provesti u izolaciji.

Prema njima, Severina je u Švicarskoj boravila 7. i 8. ožujka, tada je imala nastupe nakon kojih je stigla u Srbiju te se oglušila o mjere Vlade RS-a i slobodno šetala gradom. Kako se navodi nadalje, Severina je bila obvezna izolirati se na dva tjedna i provesti to vrijeme na Bežanijskoj kosi, no ona je u umjesto u samoizolaciju otišla na vrata svojeg bivšeg partnera Milana Popovića kako bi vidjela dijete.

”Došla sam u Srbiju jer je otac mog sina odlučio da ovdje provede cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend. Njegov otac je proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. ožujka o kojem me uopće nije obavijestio”, napisala je Severina ovih dana na društvenim mrežama.

Milan Popović pak njene tvrdnje negira i ističe kako ju je o svemu obavijestio i da bi ona prije svega trebala misliti na zdravlje djeteta u ovom trenutku.


”Ja sam Severinu na vrijeme obavijestio da smo sin i ja u izolaciji, međutim, ona je u svom karakterističnom duhu obiteljskog nasilnika upravo tako na silu pokušala ostvariti neko svoje pravo. Kada joj to nije uspjelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula manipulirati, plasirajući lažne i netočne informacije, s namjerom da ponizi oca svog djeteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina”, izjavio je Popović za Telegraf.

Komentari

loading...