‘POLA TOGA NEĆEŠ KORISTITI’ Maja Šuput pokazala spreman ormar s odjećom za bebu, javile joj se iskusne majke

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput odbrojava dane do dolaska prinove. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje dječaka, a sada je pokazala i bogato opremljenu dječju sobu.

“Kad pomislim da moram slagati ormare nije mi dobro, ali ovaj sam slagala s najvećim guštom na svijetu”, napisala je Maja  opisu objave.

S brojnim pratiteljima podijelila je fotografije bogato uređenog ormara. Na vješalicama su brojni kompletići u pastelnim bojama, a na policama su se smjestile plišane igračke, cipelice i ostala oprema za dijete.

Foto: Maja Šuput Instagram

Obožavateljice koje su i same iskusne majke Maji su podijelile nekoliko savjeta.

“Majo, sve je super… ali molim te slikaj kad prođe jedno vrijeme odrastanja vaše bebice… mi koji imamo djecu znamo što pričamo”, napisala je jedna pratiteljica. “Vjerovala ili ne, pola nećeš ni koristiti”, dodala je druga.

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja će dječaka roditi krajem ožujka, a već se pohvalila uređenom sobom za prinovu, koju je opremila u pastelnim bojama. Otkrila je i da je kupila previše duda.

Nedavno je otkrila i da je suzila broj imena za bebu. Djetetu želi dati strano ime, a rekla je da u pripremi ima tri imena.

“Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'”, ispričala je Maja za IN magazin.


Komentari