POKUŠALI SE SKRITI, ALI NIJE IM USPJELO: Nakon silne drame oko prekida, bivši reality par našao se u Samoboru

Foto: Instagram/Kolaž

Bivši reality par Goran Jurenec (41) i Hana Rodić (23) viđeni su u srijedu navečer zajedno u samom centru Samobora, piše 24.sata. Rodić je potvrdila da su se vidjeli, te da su samo željeli popričati.

“Otišli smo u Samobor da nas ne bi primijetili, ali nismo prošli nezamijećeni”, izjavila je Hana.

S druge strane bivši gospodin ‘Savršeni’, kako ga mnogi pamte, potvrdio je da se našao s nekadašnjom odabranicom Hanom kako bi izgladili odnos.

“Nema više zle krvi. Ponudila nam se prilika za razgovorom pa smo iskoristili to” objasnio je Jurenec, te naglasio da se on i Hana nisu pomirili.

Naime, Jurenac je prekinuo s Poljakinjom Claudiom Luciom Pioch (27) prije tri mjeseca, iako je ona to demantirala na društvenim mrežama. Claudia i Goran bili su u ljubavnoj vezi prije njegove veze s Hanom Rodić, a nakon prekida s Hanom obnovio je vezu s Claudiom. Sve je bilo medijski popraćeno, a reality zvijezda Hana je tada optužila Gorana za varanje i prekid.

Gospodin Savršeni više nema fotografija na Instagramu s niti jednom bivšom djevojkom, a po svemu sudeći u potpunosti se posvetio sebi i svojim planovima. Na sreću mnogih obožavateljica, nije obnovio vezu s bivšom djevojkom.


Komentari