(FOTO) POKOS OPET VODI! Na velikoj proslavi Vlatka zabljesnula u dobro poznatoj ulozi

Foto: Nama

Kultna robna kuća Nama prije 140 godina je otvorila dućan u Ilici te je u utorak prigodno proslavila svoj okrugli rođendan.

Slavlje ovog trgovačkog “simbola hrvatske metropole” bilo je popraćeno brojnim uzvanicima ali i iznenađenjima, od kojih se ističe i modna revija.

Foto: Nama

Goste je ugodno iznenadilo i što je rođendanski program vodila ni manje ni više nego Vlatka Pokos.

Kako se ispostavilo, bivša pjevačica i voditeljica vjerna je mušterija Name u kojoj nalazi većinu svojih modnih kombinacija za najrazličitije prigode.

Podsjetimo, Pokos je nedavno ostavila utisak na svoje pratitelje ali i širu javnost, kritizirajući pjevača Mladena Grdovića (zbog traženja suda da mu smanji alimentaciju koju mora plaćati kćeri), ali i kanadskog vratara srpskih korijena, Milana Borjana (zbog izjave kako je rođen u Kninu, u Srpskoj Krajini).

Foto: Nama

Od gin tuluma do modne škole

U programu je goste obradovala i poznata violončelistica Ana Rucner koja je svojom glazbom samoj proslavi dala dozu klasike i kultnosti.

Ana Rucner, foto: Nama

Prije velikog slavlja u utorak, Nama je slavila svoj angažman koji traje više od jednog stoljeća i raznim aktivnostima kroz cijelu ovu godinu.

Foto: Nama

“Prije ljeta, u divnim arkadama na Ilici organiziran je ‘PreSummer Gin party’ za sve posjetitelje i vjerne kupce. U suradnji sa Style&Wings u listopadu je organizirana i “Modna škola stila”, petodnevna radionica u kojoj su polaznice imale priliku naučiti o odjevnim “komadima” koji se nalaze u našim ormarima te svim mogućnostima stvaranja najzanimljivijih modnih kombinacija”, pohvalila se kultna trgovina.


Komentari