POGODITE TKO GA JE ODABRAO: Ultimativni vodič kroz Disneyjeve crtiće! (VIDEO)

playbuzz.com

Vratite se u djetinjstvo ili razveselite mališane, uđite u svijet čiste animirane magije i gledajte odmah sve.

Jeste li znali da Disneyjeva Mala sirena ima svoja dva nastavka, kao i Aladin? Jeste li gledali Bambi 2 i Pocahontas 2: Putovanje u novi svijet? Od Disneyja nema većeg stručnjaka za magiju, stoga ne propustite 84 predivna naslova i njihove nastavke koje vam je pripremio Pickbox. Vratite se u djetinjstvo ili razveselite mališane, uđite u svijet čiste animirane magije i gledajte odmah sve. Mi smo izdvojili one koje bi svatko morao pogledati, a evo koja tri Disney klasika preporučuje Đelo Hadžiselimović.

1. Mala sirena – 3 nastavka

Na Pickbox je stigao jedan od najljepših Disney klasika – Mala sirena. Pratimo neponovljivu priču o sireni kojoj je dosadio život u moru i koja bi htjela doći na kopno živjeti među ljudima. A za one najveće fanove imamo i iznenađenje. Osim Male sirene koja je osvojila čak dva Oscara, na Pickbox 12. veljače stiže i 2. nastavak o kćeri koja želi postati sirena te 3. nastavak u kojemu gledamo malu Ariel kako se bori za glazbu u oceanu.

2. Pocahontas i Pocahontas 2: Putovanje u novi svijet

Sedamnaesto je stoljeće, a Pocahontas je odvažna djevojka koja se zaljubi u hrabrog vojnika Johna. Film je osvojio dva Oscara, a ova priča o ljubavi i slobodi poučna je za djecu svih uzrasta.

3. Snjeguljica

Priča o djevojci na koju je zla kraljica imala pik i koja je od starice uzela otrovanu jabuku. Savršeno za pouku djeci da strancima nikada ne otvaraju vrata, a kamoli od njih primaju darove. Srećom, u Disneyjevom svijetu sve uvijek dobro završi.

4. Bambi i Bambi 2

Bambi je malo lane koje rano ostane bez mame i samo se uputi u istraživanje šume. Putem susreće brojne životinjske prijatelje i s njima odlazi na brojne šumske avanture. Neka vaši klinci uz mladog Bambija nauče važne lekcije o životu, gubitku i ljubavi.

5. Merida hrabra

Merida je jedina Disneyjeva princeza kojoj lijepe haljine i prinčevi nisu na pameti. Merida zna baratati lukom i strijelom, a najviše se voli suprotstaviti onima koji joj nameću kako bi se trebala ponašati. Osim dobrog životnog stava, Merida ima najljepše kovrče koje je svijet ikada vidio.

6. Život buba

Mravi su veliki radoholičari, a ovaj film dokazuje koliko ta simpatična bića u svome svijetu mogu biti i odvažna. Među mravima se ističe šašavi Flik koji glupim spletom okolnosti prouzroči nesreću i izazove bijes strašnih skakavaca kojima mravi služe. Pogledajte kako to izgleda kada se mravi ohrabre i pokrenu rat protiv skakavaca.

7. Krš i lom

Krš i lom se dogodi kada negativac iz videoigrice odluči da mu je dosta negativne reputacije i da bi htio postati dobar. Kada Ralph uzme stvar u svoje ruke, trebat će mu puno truda da dokaže da može biti pravi heroj. Svi vole pozitivce, a sada je vrijeme da naučimo pružiti priliku negativcima koji žele postati dobrice.

8. Tarzan

Najpustolovniji dječak Tarzan poznaje džunglu kao svoj džep, s životinjama se redovito uspije sprijateljiti. Prije nego je postao kralj džungle, Tarzan je bio samo mali čudni dječačić koji se nikako nije mogao uklopiti. Uz Tarzana i Zugora klinci će najlakše naučiti da su prijateljstvo i obitelj najvažnije vrijednosti u životu.

9. Fantazija i Fantazija 2000

Kroz niz prelijepih glazbenih komada gledamo priču o ambicioznom mađioničaru Mickeyju Mouseu. U ovom vrhunskom umjetničkom ostvarenju starom točno 76 godina pred nama je glazba koju možemo vidjeti i slike koje možemo čuti. Fantazija iz 2000. godina jednako je uspješna animirana interpretacija klasične glazbe.

10. Grom

Švicarski bijeli ovčar Grom cijeli je život proveo u filmskom studiju kao zvijezda akcijske TV serije, vjerujući da zaista ima supermoći. Kada se igrom slučaja nađe sam na ulicama New Yorka, shvati da život koji je živio dotada nije bio stvaran, no srećom upoznaje mačku i hrčka koji će mu pomoći…

11. Aladin – 2 nastavka

Svi znamo priču o Aladinu koji je uz pomoć duha u boci želi zavesti lijepu princezu, a sada je vrijeme da je pronađemo i pogledamo na Pickboxu. Aladin se i danas smatra jednim od najboljih i djeci najdražih crtića, a na Pickbox u veljači stižu oba dijela. Dva Oscara su i više nego zaslužena.

Komentari