Pogledajte tko je sve bio na predstavljanju novog Huawei Mate 20 Pro modela

Foto: PR

Sinoć je u zagrebačkom Jazz & Cabaret clubu premijerno za hrvatsko tržište predstavljen Huawei Mate 20 Pro, flagship model nove Mate serije. Na večernjem događanju uzvanici su imali mogućnost doznati sve o novom pametnom telefonu i njegovim karakteristikama koje ga trenutno plasiraju u sam vrh pametnih telefona na tržištu.

 „Prije mjesec dana predstavili smo najsnažniji pametni telefon na svijetu, a od ovog je mjeseca dostupan i u Hrvatskoj, gdje smo u prvih 10 mjeseci 2018. ostvarili rast prodaje od 87% u odnosu na isti period prošle godine. S obzirom na odlične reakcije i komentare na novi Mate 20 Pro, očekujemo rekordne rezultate do kraja godine“, izjavio je Norman Mueller, direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju.

 Što se globalnih rezultata tiče, Huawei je u 2017. godini ostvario prihod od 36 milijardi dolara, a isporučeno je 153 milijuna pametnih telefona, dok se za 2018. godinu planira isporučiti čak 200 milijuna pametnih telefona.

 Na službenom predstavljanju telefona u Hrvatskoj, gosti su imali priliku upoznati novi Mate 20 Pro kroz četiri experience zone gdje su predstavljene najzanimljivije i najnovije funkcije telefona poput 40W SuperCharge tehnologije i obrnutog bežičnog punjenja, koje je dostupno samo na Mate 20 Pro uređajima. U foto zoni, svi prisutni su imali priliku isprobati trostruku Leica kameru s najnovijim ultra širokokutnim objektivom. YouTuber Dino Hajderović demonstirao je zašto je ovaj uređaj savršen za gamere, a Huawei promoteri pokazali su razne trikove koji olakšavaju korištenje ovog uređaja.

 Okupljeni su uživali i u stand up nastupu hrvatskog komičara Ivana Šarića, dok je sam event bio pod voditeljskom palicom popularne TV i radijske voditeljice Doris Pinčić Rogoznice. Uz brojne uzvanike, na predstavljanju novog pametnog telefona pojavila su se i poznata lica poput Davorina Štetnera,  ambasadora Mate 20 Pro uređaja, Marijane Batinić, Tome in dr Muhlena i mnogih drugih.

 Preporučena maloprodajna cijena Huawei Mate 20 Pro inteligentnog telefona 7499 kuna.

 O Huaweiju

 Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.


Komentari