POGLEDAJTE SPOT! Albina sudjelovala na Eurovizijskom online partyju i objavila neviđenu verziju Tick-Tocka

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je pjesmom Tick-Tock odnijela pobjedu na Dori, 22-godišnja Albina Grčić osvojila je simpatije diljem zemlje, ali i Europe.

U subotu je bila jedna od sudionica španjolskog eurovizijskog pre-partyja koji se održao online, a u sklopu toga Albina je izvela nešto drugačiju verziju ove pjesme, koja je u kratkom vremenu postala hit.

“Hvala @eurovisionspaincom na ovoj prilici. Htjeli smo izvesti pjesmu s vizualima”, napisala je u opisu videa koji je objavila na Instagramu. Iako je Albina već ranije snimila spot za pjesmu, u ovom videu moglo ju se vidjeti u nešto drugačijem izdanju. Sjedila je okružena zrcalima, a u aranžmanu pjesme čule su se i violine.

U kratkom je roku ova izvedba oduševila njezine brojne obožavatelje, pa su se komplimenti odmah počeli nizati, a mnogi su joj prognozirali i – pobjedu.

Međutim, iako su mnogi uvjereni kako će upravo Albina Eurosong dovesti u Hrvatsku, prema nedavnim kladionicama za to ne postoji velika šansa.

U početku je dobro kotirala, ali nedavno su ju prestigle srpske predstavnice Hurricane koje će izvesti pjesmu ‘Loco loco’. Albina je tada bila na 22., a one na 21. mjestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

U Rotterdamu će nastupiti deseta u prvoj polufinalnoj večeri. Što se tiče ostalih kandidata tiče, malteška Malteška predstavnica Destiny s pjesmom ‘Je Me Casse’ i dalje je favorit, a na drugom se mjestu nalazi francuska predstavnica Barbara Pravi s pjesmom ‘Voila’.

Komentari