Pogledajte koje vas zvijezde očekuju na ovogodišnjem Rujanfestu (FOTO)

rujanfest.com

Ovogodišnje izdanje RujanFesta, zagrebačke manifestacije koja privuče do čak 300 000 posjetitelja svake godine, održat će se tijekom dva vikenda, od 11.09. do 20.09.

Dok prvi vikend otvaraju Severina i Jole, dan nakon publiku će zapaliti popularni Ivan Zak. Za otvaranje drugog vikenda, 18.09., zadužena je još jedna žensko-muška kombinacija: Jelena Rozga i Saša Matić. Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, Ivan Zak nastupit će u subotu 12. rujna na centralnoj pozornici RujanFesta.

Ivan Zak

>>> Severina otvara ovogodišnji RUJANFEST

SasaMatic1


>>> Ovdje doznajte kolike su cijene ulaznica za Rujanfest

Popularnog pjevača prati glas velikog miljenika ženske publike, a njegovi nastupi pokazuju kako one uistinu i jesu u prvim redovima te strastveno pjevaju njegove pjesme. Publika će zajedno u glas sa svojim pjevačem zapjevati hitove kao što su “Pretjerujem” te “Duguješ mi ljeto”, “Tetovaža”, “Bolja od najbolje”, “Jedan u nizu”.

Facebook
Facebook

Drugi vikend RujanFesta bit će zanimljiv spoj miljenika ženske publike, koji svojim glasom i brojnim hit-baladama rijetko koga ostavlja ravnodušnim, sa popularnom Splićankom, koja će svojim bržim pjesmama dodatno začiniti atmosferu. Saša Matić će pjevati svoje najveće hitove poput “Poklonite mi nju za rođendan”, “Nađi novu ljubav”, “Svako ima onog kog nema”, dok će Jelena Rozga publiku rasplesati svojim hitovima “Bižuterija”, „Dobitna kombinacija”, “Nirvana”, “Kraljica” te mnogi drugi.

Komentari

loading...