Pogledajte fotografije s vjenčanja domaćeg glazbenog para, na slavlje došao dobitnik Porina s djevojkom

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić (Foto: Instagram)

Glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić vjenčali su se na otoku Krku ovoga vikenda, a prve fotografije s vjenčanja objavili su na svojim Instagram profilima.

Eni je nosila dugu satensku haljinu sa srebrnim detaljem oko vrata te stiliziranim preklopom na struku, a Vjeko je imao crno odijelo s leptir mašnom te istaknutim jednim detaljem, manžete za košulju u obliku violinskog ključa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ēຖi (@enijurisic)

Ispod fotografija pristigle su im brojne čestitke, a u komentarima su im čestitale i druge poznate osobe među kojima su Nives Ivanišević, Filip Rudan, Dino Jelusić, Barbara Kolar, Iva Šulentić, Ivana Mišerić.

Podsjećamo, Vjeko i Eni upoznali su se 2016. godine na snimanju emisije ‘The Voice’, a zaručili su se prošle godine u rujnu na Rabu.

Među uzvanicima na vjenčanju bio je i drugi mladi glazbeni par, pjevačica i influencerica Nika Turković i nedavni dobitnik Porina Matija Cvek koji su također na Instagramu podijelili dio atmosfere sa slavlja.

“Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji”, napisao je Matija, parafrazirajući stihove pjesme ‘Trebaš li me’ koju je snimio s Eni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)


Komentari