POGLEDAJTE FOTKE! Marko Pjaca pokazao kako je izgledalo njegovo luksuzno vjenčanje sa studenticom fizioterapije

Foto: Instagram screenshot

Domaći reprezentativac Marko Pjaca, trenutni igrač Genoe CFC na posudbi iz Juventusa, krajem prošlog mjeseca izrekao je sudbonosno “da” svojoj djevojci Mariji Pavičić, studentici fizioterapije u Zagrebu. Sada je na svom Instagram profilu podijelio fotografije s luksuznog slavlja.

Marko je za taj poseban dan kojeg će pamtiti cijelog života odjenuo crno odijelo, a look je upotpunio leptir mašnom, dok je Marija nosila “sirena” čipkastu vjenčanicu.

Pored fotografija nogometaš je stavio emotikon koji označava beskonačnost i lokot, a čestitke brojnih fanova odmah su se počele nizati.

Inače, prije Markove objave njihovi su uzvanici objavili nekoliko snimaka sa slavlja, a ako je suditi prema njima, dobre energije i veselja nije nedostajalo te je nakon službenog obreda uslijedila bakljada.

Podsjetimo, Marko i Marija zajedno su više od tri godine. On je svojevremeno komentirao kako njegova djevojka mora biti zanimljiva i komunikativna, ali i da mu je važno da razumije brojna putovanja i posao kojim se bavi. Objasnio je kako mu nije bitno radi li se plavuši ili brineti, već da je uvijek tu za njega, kao i on za nju.

Foto: Instagram Marko Pjaca
Foto: Instagram Marko Pjaca
Foto: Instagram Marko Pjaca


Komentari