PODIJELIO SVOJE DOJMOVE! Dino Rađa o koncertu Miše: ‘Toliko je bilo dobre energije i suza da ne bi minja sinoćnju večer nizašta’

Roko Rađa, Viktorija Rađa i Dino Rađa (Foto: Instagram / Dino Rađa)

Legendarni košarkaš Dino Rađa (55) oglasio se nakon koncerta Miše Kovača (80) i podijelio svoje dojmove. Dino je na koncertu bio sa suprugom Viktorijom Rađom (44) i sinom Rokom Rađom, a fotografije je objavio na svojem Instagram profilu.

“Dalmacija je zaebana, tvrda, teška, buntovna,ne priznaje nikoga i ništa. Čudna jedna biljka. Ali ima jednu jedinstvenu emociju koju se ne boji pokazati. To se najbolje vidjelo sinoć. Koncert s toliko emocije sa svih strana je nemoguće opisati. I tu je Mišo prirodni fenomen jer ujediniti Dalmaciju rijetko tko može. Toliko je bilo dobre energije i suza da ne bi minja sinoćnju večer nizašta. Mišo fala na lipoj večeri. Pamtit ću dok san živ”, napisao je Dino, dan nakon što je u Splitu održan koncert Miše Kovača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Podsjetimo, Dino je prije ovog koncerta na svojem Instagramu pozvao obožavatelje da dođu na koncert Miše o kojem će se još dugo pričati.

Komentari