POČEO JE SILIKONSKI RAT! Violinistica Bianca napada Mandarinu: ‘Sama je kriva za ožiljke, Miletić je vrhunski kirurg’

Foto Instagram/Pixsell/Kolaž

Najpoznatija prodavačica mandarina, Kristina Penava (22), u posljednjih se nekoliko dana osvrnula na ožiljke koji su joj ostali kao posljedica sitnih prepravaka na licu. Na Instagramu je prozvala estetskog kirurga dr. Matiju Miletića, koji joj je radio “mačkaste oči”.

Pisala je kako su joj nakon zahvata ostali ožiljci, no kirurg je rekao kako se nije pridržavala uputa nakon operacije i da je odmah nakon zahvata otišla u reality show. No Kristina nije odustajala od svojih optužbi pa je estetskom kirurgu poručila kako će se vidjeti na sudu.

Photo: Instagram

A za neodgovorno ponašanje Kristinu je prozvala i violinistica Bianca Julia Josephine Kolompar (45) i stala u obranu estetskom kirurgu.

“Dr. Miletić je vrhunski kirurg i ona je sigurno kriva jer nije mirovala. Ja sam same pohvale čula o njemu od stručnih ljudi, a osim toga divan je čovjek i jedini koji mi je ponudio pomoć kad mi je bilo najgore nakon ozljede grudi”, rekla je Bianca za 24sata.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Inače, Bianca je nedavno tuširajući se ozlijedila silikonske grudi. Mislila je kako će morati stavljati nove silikone jer su joj doktori rekli da je zadobila kapsularnu kontrakciju, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela poput implantata. No rekla je kako se oporavila Božjom pomoći.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

“Dr. Miletić me bio spreman odmah operirati željenim implantatima, no nisam htjela zbog nadolazećeg toplijeg vremena pa smo se dogovorili napraviti operaciju zamjene silikona na jesen ili zimu jer nije hitno. Izabrala sam upravo njega jer mu vjerujem. Nemam ništa protiv te cure, ali nije lijepo jednog vrhunskog doktora blatiti. I sama je pogriješila jer je nakon svake operacije potrebno strogo mirovanje”, objasnila je Bianca.

Dodala je kako moramo biti svjesni svojih pogrešaka, a ne kriviti doktore te kako Mandarina kirurgu uništava reputaciju.

“Rugala se sova sjenici”, “Ne zna se koja je pametnija”, “Uvijek je netko drugi kriv”, pisali su njihovi pratitelji n društvenim mrežama.