‘POČELA SAM PUCATI, ISPADA MI KOSA I STRAH ME JE’ Domaća influencerica progovorila o problemima s kojima se nosi nakon porođaja

Foto: Instagram

Nekadašnja voditeljica i jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 26-godišnja Paula Sikirić u srpnju ove godine postala je majka djevojčice Arte Lie. A da majčinstvo nisu samo lijepe fotografije koje vidimo na društvenim mrežama, Paula je i sama priznala u iskrenom videu gdje je progovorila o vlastitim strahovima, ali i problemima s kojima se trenutno muči kao mlada majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

˝Mala doza realnosti. Prvo da vam pokažem količinu kose koja mi je otpala, koliki su mi zalisci. Uopće ne znam kako će ovo na kraju izgledati, kad će prestati ispadati, tek ispada tjedan dana i strah me kako će izgledati za pet i pol mjeseci. Kažu da šest mjeseci ispada˝, rekla je Sikirić te dodala: ˝Evo ja sam počela pucati biti mama, biti kućanica, biti domaćica, biti uspješna u poslu i pokušati održavat ono što sam radila jer je i to teško. Uz sve to se i školovati dodatno jer sam ja upisala dva smjera kako bi ubila dvije muhe jednim udarcem. Imati dva psa i njihove potrebe održavati na nivou i uz sve to ostati normalan˝, požalila se Paula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

˝Ok je ne biti ok˝

Ubrzo nakon videa, influencerica je objavila i ohrabrujuću poruku s kojom su se poistovjetile mnoge majke. ˝Ok je ne biti ok. Neovisno imale samo jedan zadatak, a to je briga o bebi ili balansirale između posla, kućanstva, bebe, obrazovanja. Ok je biti loše, imale pomoć ili ne. Možda uz pomoć pukneš kasnije, ne znam. Mi sve sami ‘hendlamo’ i baš je teško˝, zaključila je 26-godišnjakinja.

Komentari