‘POČELA LIČITI NA MICHAELA JACKSONA’ Nikolina Pišek najnovijom objavom digla Instagram na noge

Foto: Instagram

Bivša voditeljica i jedna od najpoznatijih Hrvatica Nikolina Pišek pozirala je u vrućim hlačicama i majici, a u opisu je napisala: ‘Od sreće što je proljeće’, dodavši još i ‘Depilirat ću se, majke mi’.

Njezina najnovija objava na Instagramu je izazvala svakakve reakcije, a iako je očekivala samo najbolje, počeli su se skupljati i lagano neugodni komentari na njezin outfit i izgled.

Nikolini su fanovi poručili da je pretjerala s Photoshopom, kao i to da je premršava, a dok su se neki od njih pitali što joj je s očima.

“Prirodno lijepa žena koja neprirodnim postupcima počela ličiti na Michaela Jacksona… ako je to cilj, put je utaban!”, glasi jedan od komentara.

Nikolina se nije osvrnula ni na jedan negativan komentar. Potvrdila je tako da je baš briga ‘što selo priča’ jer ona tjera po svom i uživa.

Inače, Nikolina je majka dvoje djece, a živi na relaciji Zagreb – Beograd. Ne krije koliko je sretna s mužem Vidojem Ristovićem, a veliku je životnu snagu dobila nakon što se s kćerkicom zamalo otrovala plinom, no sve je dobro završilo.

“malo je falilo da nastane s*anje”, rekla je tada Nikolina, nakon što su izbjegle tragediju nakon curenja ugljičnog monoksida u stanu u Zagrebu, dok je siprug bio u Srbiji.

Brzom reakcijom Vidoja i prijatelja koji su se našli u blizini, Nikolina i kći su tada bitno prevezene u bolnicu, gdje su istog trenutka pregledane i gdje im je pružena liječnička pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


Komentari