POBJEDNIČKI PARTY Zgodni Pedro objavio vruće fotografije pa pripremio zabavu, od kandidata showa dobio je i poseban poklon

Pedro Soltz (Foto: Instagram / Pedro Soltz)

Pobjednik showa ‘Ples sa zvijezdama’, brazilski model te hrvatski zet Pedro Soltz odlučio je napraviti proslavu pobjede pod nazivom ’13. emisija’. Podsjećamo, show je završio prije dva tjedna, a pobjedu su odnijeli Pedro i njegova plesna partnerica Valentina Walme. Fotografije s proslave na kojoj su bili natjecatelji showa, zgodni Brazilac objavio je na svojim Instagram Storyjima.

Prije slavlja Brazilac je objavio i fotografije na kojima pozira golog torza ispred ogledala uz opis: “Spremanje za party.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

“Znači dress code je Magic Mike za večeras. Samo da znam…”, napisao mu je komičar Ivan Šarić. Natjecatelj u ‘Plesu sa zvijezdama’, Matija Lovrec poručio mu je: “Pojest će te komarci… Ovaj, komarice!”, a jedan pratitelj je komentirao: “A sine dragi, nisi normalan!”

Potom je uslijedilo slavlje.

Paula Jeričević i Pedro Soltz (Foto: Instagram Story / Pedro Soltz)

Pedro je od kandidata emisije dobio i poseban poklon – potpisane plesne cipele na koje su svoj trag ostavili natjecatelji showa.

Foto: Instagram Story / Pedro Soltz
Pedro Soltz (Foto: Instagram Story / Pedro Soltz)

Na zabavi je zapjevala i Vlatka Pokos, jedna od natjecateljica showa ‘Ples sa zvijezdama’.

Vlatka Pokos (Foto: Instagram Story / Pedro Soltz)

Pedro je objavio i video u kojemu se zahvaljuje svima koji su došli na proslavu.

“Ljudi, je li vam se svidjelo jučer? Nadam se da da. Hvala vam puno da ste došli. Baš mi je lijepo da smo mogli malo se podružiti i uživati poslije svega što smo prošli. Trinaesta emisija, party je bio super. Ja sam uživao. Ljudi, nisam dirao telefon, oprostite što nisam odgovorio na poruke. Vidio sam Instagram sad malo ujutro i objavio par fotografija. Kasnije kada ću imati vremena, pogledat ću. Baš sam htio pitati vas da mi pošaljate fotografije, videa zato što ja nemam ništa! Ljudi, hvala još jednom i čujemo se”, rekao je Pedro u videu u kojemu šeta zagrebačkim Trgom bana Josipa Jelačića.

Pedro Soltz (Foto: Instagram Story / Pedro Soltz)

Komentari