Pobjednici Dore svi konkurenti čestitali osim jedne pjevačice! ‘Ona je tek jedna kap u moru’

Foto: HRT

Pobjednica Dore 2021., Albina Grčić, dobila je čestitke sa svih strana. Otkrila je i kako je Doris Dragović obiteljska prijateljica.

“Čula sam se upravo s njom. Doris je nakon mog nastupa nazvala tatu, ponosna je na mene. Puno mi znači što sam od jedne takve osobe, pjevačke dive, dobila čestitke, prvenstveno što se tiče odgoja, ponašanja, a onda i izvedbe na Dori. Nisam još svjesna svega i dalje sam pod dojmom. Za mene je ovo ogroman uspjeh, jer sam se prije samo godinu dana predstavila široj javnosti u Voiceu. Ispunjena sam, sretna, zadovoljna, ma nemam riječi”, rekla je pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

Svi su joj konkurenti čestitali, osim jedne pjevačice – Nine Kraljić. Objasnila je kako se zbog toga osjeća.

“Nisam razočarana što mi Nina nije čestitala, ja se želim okružiti pozitivnim ljudima kao i dosad, to mi je jedino važno. Svi su mi drugi čestitali, ona je tek jedna kap u moru”, rekla je pobjednica Dore.

Inače, Nina Kraljić je osvojila na subotnjoj Dori drugo mjesto. Već je Hrvatsku predstavljala na Eurosongu 2016. godine.

“Ne mislim čestitati nečemu iza čega ne stojim, previše znam o kulisama koje su se odigrale i predugo sam i sama u žrvnju HRT igre. Čestitke svima, ponajviše Mii, Bernardi i Tomi koji su mi osobno bili bolji i od mene i od Albine”, napisala je Kraljić.


Komentari