Plesovi za pamćenje u trećoj epizodi ‘Ples sa zvijezdama’

Foto: Nova TV

Dvanaest parova nastavlja svoju plesnu avanturu te će ove nedjelje još jedan par morati napustiti daljnje natjecanje u ”Plesu sa zvijezdama”.

Treća emisija će biti posvećena uspomenama, a i svaki ples izveden u spektakularnom showu Nove TV ostat će zasigurno utkan u lijepa sjećanja i sudionika i publike.

Hoće li žiri poželjeti u svojem sjećanju zadržati plesne korake plesnih parova, ili pak što prije ih zaboraviti, tek ćemo vidjeti. No, jedno je sigurno – svojim komentarima i ocjenama dat će svima do znanja svoj stav.

Gledatelji Nove TV imaju također važnu ulogu tijekom showa uživo jer će svom omiljenom paru moći osigurati odlazak u sljedeću epizodu i daljnje natjecanje. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasat će moći i putem DNEVNIK.hr aplikacije.

Čak dva para ususret nedjeljnoj emisiji uvježbava tango, dva para izvest će paso doble, dva para će nam pokazati kako su savladali energični quickstep, a od plesnih stilova gledat ćemo u showu i slowfox, jazz, rumbu, valcer i sambu.

Kandidati će s gledateljima podijeliti brojne emotivne trenutke i sjećanja, tako da nas uskoro očekuje još jedna predivna večer ispunjena sjajnom glazbom, spektakularnim kostimima i frizurama, dobrom zabavom, emocijama i uzbuđenjem u još jednoj emisiji uživo na Novoj TV.


Komentari